Лесно ли е да изненадаме любимия с парфюм

парфюм фантом

Всяка дама знае колко е трудно да избере подходящ подарък за любимия си мъж. Обикновено господата са много по-практични и също така държат на високото качество. Те не обичат да трупат излишни предмети, които няма да им влязат в употреба в ежедневието. Освен това щом купуват нещо мъжете обикновено биха предпочели по-скъп, но висококачествен продукт. Точно поради тези причини марковият парфюм покрива напълно критериите, за да бъде подходящ подарък. Футуристичният аромат Paco Rabanne Phantom е точно това което ще направи най-силно впечатление. Разгледайте онлайн сайта на Parfium.bg и поръчайте оригинален аромат.

Полезни съвети за търсещите луксозен парфюм

След като в главата ви се е оформила идеята да изненадате мъжа си с нещо подобно, трябва да подходите рационално и да разгледате въпроса от различни ъгли. Тук ще се опитаме да ви помогнем в избора с няколко конкретни съвета:

парфюм
  • Разберете кои са любимите му аромати – стеснете кръга около няколко конкретни парфюма. Ако и преди сте му купували със сигурност  по-лесно ще определите аромата. Може и да разгледате какво притежава в момента, за да се ориентирате по-правилно;
  • Доверете се на доказана марка – той със сигурност ще оцени високо, ако ароматът е оригинален и качествен. Подобни парфюми са много по-дълготрайни и със съвършена композиция;
  • Paco Rabanne Phantom – луксозно изработеният флакон със сигурност ще ви направи силно впечатление. Ароматът е зареждащ и много секси. Първоначалните лавандулови нотки съвсем скоро се заменят от енергизиращият лимон, уханието на мадагаскарска ванилия завършва композицията. Докато финалните акорди на ветивера ще ви позволят да се насладите на аромата по-дълго;
  • Пазарувайте онлайн – това е най-сигурният начин да се сдобиете с оригинален парфюм на много по-достъпна цена. Търговците обикновено ви предлагат различни намаления, а по този начин по-често ще може да подарявате подобни ароматни изкушения.

За съжаление не всички онлайн магазини които ще откриете в интернет пространството са напълно коректни. Ето защо непременно залагайте на доказан търговец с множество доволни клиенти като Parfium.bg.

Открийте първия флакон който комуникира с телефона

Новият мъжки парфюм на Пако Рабан чиито флакони от 100 и 150 мл могат да се свързват със смартфона ще ни изненадат много приятно мъжа ви. Шишето е във формата на робот и крие в себе си NFC чип. По този начин свързвате аромата с телефона си, за да се разкрие едно забавно съдържание. Парфюмът е съвместим с различни модели смартфони ползващи Android и iPhone. Споменахме, че господата са фенове на практичността, а тук разфасовката от 150 мл може да бъде напълнена отново.