Как да направим спалнята модерна и практична с подходящите мебели

спален комплект

Днес все повече хора се опитват да реновират домовете си като ги направят по-удобни и функционални. Мебелировката е от ключово значение за това да се чувстваме добре щом се приберем вкъщи, особено когато говорим за спалнята. В тази стая си почиваме и прекарваме известна част от свободното си време затова и е важно интериорът да ни допада. Много добро предложение са готовите комплекти които предлагат онлайн търговците. Едни от най-добрите, качествено изработени и разнообразни артикули ни очакват в сайта на Venus.bg.

Как да определим подходящ комплект за спалня

Съветът който ще ви дадем е да измерите прецизност свободното пространство в стаята. Това е може би най-важното, защото ще инсталирате повече мебели и за всяка трябва да има място. Освен, че всичко трябва да се използва лесно и безпроблемно задължително оставете достатъчно свободно пространство за преминаване. Винаги се съобразявайте с този параметър, защото колкото и да е красив един комплект той няма да има същия ефект, ако идва прекалено голям за стаята. Дизайнът и стилът естествено са от значение, но все пак те са строго личен и индивидуален избор. Тук не допускате външни хора затова и интериорът трябва да е съобразен с вашите предпочитания. Днес Venus.bg ще ви предложи един прекрасен съвременен  модел. Спален комплект Romance:

"https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти/спален-комплект-romance"
  • Спален комплект „Romance“ се състои от легло с амортисьорен повдигащ механизъм, разкриващ достъпа до подматрачното пространство;
  • Леглото може да се използва с еднолицев или двулицев матрак, като за двулицевия е нужно допълнително закупуване на подматрачна рамка;
  • Нощни шкафчета с ниша и чекмедже;
  • Гардероб с четири врати, лостове и рафтове;
  • Скрин с три чекмеджета;
  • Вратите и чекмеджетата са оборудвани с механизъм за плавно затваряне;
  • Моделът е изработен от висококачествени МДФ 18 мм и ПДЧ 16 мм.

Красиво обзавеждане което би стояло перфектно във всяко жилище.

Важно ли е в какъв цвят ще бъде комплектът от мебели

Понякога цветовете играят решаваща роля за това да се чувстваме удобно в една стая. Специално за спалнята е по-добре да изберете нещо в светлата гама дори бяло. Такива мебели ще внесат търсената доза светлина и ще направят атмосферата много приятна и отпускаща. Именно това търсим в помещението където спим и си почиваме. Мебелите за спалня са достатъчно обемни, а когато те са в светъл цвят няма да изглеждат тромави, а по-скоро елегантни и стилни. Друг вариант е да комбинирате различни дървесни тонове с бяло, за да бъде още по-интересно обзавеждането. В каталога на интернет магазина ви очакват разнообразни комплекти за спалня, за това ги разгледайте и побързайте да се сдобиете с нещо модерно и функционално.