Официални обувки, напомнящи за Кристиан Лубутен

обувки-официални

Убедени сме, че първата асоциация, която ви идва на ум, когато чуете Кристиан Лубутен са остри класически дамски обувки от естествена кожа, сатен, велур или друг материал. Универсални и лаконични, те са подходящи за всяко облекло и всеки повод. Това лято отново тези модели са едни от най-желаните в света. Те могат да се комбинират както със небрежно елегантна визия, така и с официална екстравагантна рокля. В електронната магазинна мрежа съществува океан от материали, багри и акценти с препратки към вечната класика на модната къща.

Първия модел е остра обувка в екрю и златен остър връх. Този детайл, освен че предпазва от нараняване обувката при ходене, златния оттенък с огледален ефект придава бляскав нюанс към модела.

Друха хот тенденция за обувки, напомнящи безсмъртния Лубутен е включването на три цвята в асиметричен модел с екстравагантна визия. От модната къща са разчупили дизайна чрез няколко цвята. Отново муцунката е заострена и подчертана.

Следващ хитов тренд за модел намигащ закачливо към творчеството на гения е дизайн с много тънка каишка около глезена. Каишката освен, че присъства в колекциите за това лято на всички важни фигури в обувната индустрия, прави крака по-фин и строен.  Тук са включени два стилни цвята и върха е силно заострен.

Елегантните лачени обувки ни приканват да извадим от гардероба малката черна рокля и отидем на танци. Лачените обувки и чанти са много модерни тази година, за това присъстват и при вечерните по-специални модели.

Друг тренд са заострените велурените обувки, при които декорацията е от шипове, рингове, и капси. Те са романтични и сантиментални, обърнати с носталгия към миналото.

Друга тенеденция, отново в лак са заострените бежови обувки в стил Лубутен. Те подхождат, както на спортно елегантни облекла, така и на вечерни по-изискани тоалети. Изчистеният й телесен цвят ни дава възможност да включим повече и по-силни акценти в облеклото и останалите аксесоари.