Носене на мъжко колие – бърз наръчник

Има пречка за мъжете да се преборят по отношение на всякакъв вид бижута, а колиетата се считат за един от най-трудните елементи за носене. Мъжете могат и наистина изглеждат страхотно, носейки колиета. Просто са нобходими малко знания.

От една страна, мъжете никога няма да носят нещо, което би могло да се счита за женско, тези, които ще видите придружаващи вечерни рокли на дамите, например. Това е строго женска мода. Мъжки бижута са предназначени да допълват, а не да прекаляват.

Това означава колиета, които са малко по-грапави и груби около краищата. Добрите бижута за мъже трябва да изглеждат естествено – все едно сте го носили години наред, след като са подарени от дядо ви, който го е носил години наред. И тук и там ще има някои много леки и крехки дизайни, но ще са изключения от правилото.

Кучешки медальони

Етикетите във военен стил са функционална висулка. Все повече бижутери правят страхотни версии. Основните ви маркери за кучета, очевидно, са двойка раздели на верига с текст върху тях. Действителните военни етикети обикновено изброяват името и медицинската информация на носителя, а понякога ранг и религиозни предпочитания.

Различните хора ще имат различен подход към този стил. Някои хора обичат дрехи и аксесоари към военен стил; други хора смятат за неуважително към военнослужещите, тъй като това тривиализира доста сериозна идентификация.

Мъжки вериги

Обикновените неординарни метални вериги са класическо мъжко украшение. Те могат да създадат различни погледи, в зависимост от използвания метал, дължината на веригата и стила на връзките и метода на закрепването им.

Най-класическият стил на верижно колие има сравнително плоски бримки, разположени близо една до друга, така че веригата да изглежда като почти плътна метална лента и е достатъчно дълга, за да падне малко под ключицата. Те са заявление сами, независимо дали са носени с бяла тениска или костюм.

Ключът към носенето на такова бижу е скромността. Дръжте стила занижен и дръжте веригата под ризата си. Малката част, която се вижда, е достатъчна, за да направи заявлението си вместо вас.

Колиета с кръст

Струва си бързо да се споменат различните огърлици, които означават религиозна принадлежност или са обвързани с вярата.  Повечето ще бъдат с висулка стил –  християнски кръст, звездите на Давид, скапулите и други символи могат да бъдат превърнати в висящи орнаменти достатъчно лесно.

В повечето случаи те се носят под ризата, срещу тялото. Веригата е достатъчно дълга, че орнаментът да падне под деколтето. Спред мен е добре да се споделя с хора в ситуации, в които сваляш ризата си, но не искаш това да е първото нещо, което някой забележи за теб в препълнен бар.

Това не означава, че няма големи, метални или скъпоценни висулки с кръст, разбира се. Те просто няма да са видът на тихо и стилно акцентно парче, каквото би трябвало да бъде мъжкото бижу в идеалния случай.