Когато естетиката в кухнята има значение избора на гланцирани плоскости е напълно оправдан

модерна кухня

В основния си замисъл новото кухненско обзавеждане следва да отговаря на конкретните ни естетични предпочитания. Елегантна, модерна, артистична, предразполагаща и вдъхновяваща ни към нови кулинарни творчески изпълнения. Ето, че днес със сигурност провокирахме интерес ви, защото ще си говорим не за какво да е кухненско обзавеждане, а за кухни гланц. Като се има предвид това, че по отношение на материалите и вида на плоскостите съвременните кухни наистина са последен революционен писък на технологиите и мебелното производство то е напълно основателна да изискваме от тях  повече и повече. А няма как лъскавите, гланцирани кухненски шкафове да не ни привлекат и да не предизвикат възхищението ни.

Основните предимства на кухните с гланцирани повърхности

Първокласния дизайн на гланцовите плочи, които се прилагат в мебелното производство наистина придава удивителен интериорен лукс и феноменално излъчване. Но не само в това са причините днес и вие да пожелаете такава удивителна кухня… блестяща и вдъхновяваща.Готова кухня

Предимствата на кухните с гланц определено не се крият единствено в техния визуален ефект. Имайки предвид, че днес обзавеждането във всяка една част на жилището е ограничена от площ и прекомерното обзавеждане може да има негативен ефект то ето и още едно от положителните качества на използваните гланцирани плоскости за направата на кухненско обзавеждане, а именно:

  • Гланцираните повърхности отразяват светлината и оптически превръщат помещението в по-обемно;
  • Изключително лесни за почистване. Всяка домакиня е изпитала дискомфорта от това да търси ефективни решения за грапави повърхности, които задържат прах и мръсотия. При гланцовите кухни се оказва не просто лесно, а удивително бързо почистването дори на по-екстремни замърсители;
  • Издръжливост и устойчивост. Противно на твърденията, че гланцираните повърхности се захабяват по-бързо от останалите то съвременните материали определено можем да отнесем към категориите висок клас на износоустойчивост по всички европейски показатели. Така, че ако сте имали някакви колебания то е време да ги превъзмогнете.

Най-добрите и иновативни кухни гланц можете да откриете в онлайн каталога на МебелиАрена – изберете качеството на безупречно достъпна цена.