Мини стояща етажерка – идеалния модул за подобряване на детската стая

Свободностояща етажерка

Трансформирането на детската стая в юношеска налага прилагането на някои промени. Ако сте осъзнали това то явно е настъпил момента да ви запознаем с колекцията от съвременни етажерки и мини библиотеки, които ще превърнат бебешката в стая в такава, която е подходяща за вече пораснали деца. Едно от нещата, по които се познава дали помещението се обитава от малко или по-голямо дете е мини секцията, която е присъща за тийн възрастта. Тук се касае за място, което е специално и се използва най-вече като зона за излагане на медали и спечелени състезания, любими книги, учебни пособия, проекти и други. Виж тук един от най-добрите модели, които могат да осигурят отлична обстановка на тийнейджъра за създаване на прекрасна обстановка.

Модул с отлична перспектива за обзавеждане на всяка част на дома

Свободностоящата етажерка Kito SB-2163 е модул, който има удивителната способност да се впише не само в детската или тийнейджърска стая. Библиотеката е много интересна с това, че е с практичен разчупен дизайн и минималистични размери, което позволява да бъде приспособена в пространства като:

  • Работни офиси и административни пространства, където се обработват много документи;
  • Коридори;
  • Всекидневни;
  • Трапезарии;
  • Спални и други.

Специалистите по декориране и дизайнерите я дефинират като един перспективен вариант за обзавеждане, с който определено можете да си гарантирате отлични условия за обзавеждане без това да натоварва излишно пространството и да го утежнява. Както се уверихте не само за дома, но и за различни по предназначение пространства могат да бъдат приложени тези етажерки като способ, с който много ефектно и удобно могат да бъдат организирани различни видове вещи.

Колко ще струва на бюджета една такава мебел

етажерка

По принцип етажерките не се характеризират с някакви високи стойности, които човек не би могъл да си позволи. На практика онова, което е от значение в случая са покритието на критериите, които клиентите имат по отношение на качествата на мини библиотеката.

Изненадата може би идва от това, че когато търсите ефективен способ за решаване на трансформацията на детската стая в тийнейджърска то етажерката Kito SB-2163 ще ви изуми с неустоимата си оферта от 116 лева. Символично, нали! Определено си струва да се възползвате от оферта, която безспорно би създала прекрасно излъчване и би осигурила ред в иначе не толкова изрядния интериор.

Откритите рафтове и полици създават усещане за пространство, а върху тях могат да се подреждат:

  • Книги;
  • Учебници;
  • Спечелени медали;
  • Аксесоари;
  • Любими вещи и други.

Компактния размер на продукта ще ви позволи да го използвате навсякъде, където се нуждаете от повече чар и стил в интериора.