Какво е важно да знаем преди да изберем мебели за детска

легло

Стаята на нашето дете е една от най-важните в жилището, тъй като в нея то прекарва цялото си свободно време и тя е добре да бъде многофункционална. Освен, че там спи и си почива детето играе, учи и посреща приятелчета. Мебелите разбира се трябва да са подходящи за възрастта му, да бъдат хармонично съчетани и в цветове, които са му любими. Научи повече за готовите комплекти предлагани в онлайн магазин Венус. Комбинациите са подбрани от производителя в един стил и предлагат всичко необходимо за едно спокойно и комфортно ежедневие.

Модерните мебели и интериора на детската стая

Преди да направите поръчка, разгледайте подробно продуктовия каталог и научете повече, за възможностите от които имате шанса да избирате. Всеки от комплектите включва мебелите, нужни на вашето дете. На първо място ще поставим леглото, като е много добре да вземете класическо единично, за да се чувства детето достатъчно нашироко и да спи спокойно. Гардероб, в който да се подреждат дрехите и бюро с  етажерка, шкаф за учебници и тетрадки. Научете повече за функционалностите, които предлагат съвременните мебели. Леглата са снабдени с допълнително място за съхранение, като може да имат чекмеджета в основата или повдигащ механизъм на матрака. Бихте могли да допълните комбинацията и с практичен скрин, който е една от най-подходящите мебели за детската.

Детска стая

Детска стая Каси – сиво гланц/бяло гланц/сонома – научете повече за характеристиките:

  • Предлага легло с табли;
  • Нощно шкафче с чекмедже и ниша;
  • Трикрилен гардероб, бюро с чекмедже и вратичка и две етажерки с рафтове и вратички;
  • За допълнително удобство вратичките са оборудвани с механизъм за плавно затваряне;
  • Моделът е изработен от качествено ПДЧ 16 и 18 мм.

Съвременното обзавеждане предлага много възможности и вие ще имате щастието да предоставите на детето си качествени и красиво изработени артикули. Научете повече за моделите и изберете от Венус.