Интериорни възможности от магазин Арена

диван

В каталога си от съвременни и комфортни мебели днес попадаме на наистина прекрасни решения за покупка от магазин Арена ъглови дивани, които могат да допринесат за нашата пълноценна почивка и безпрецедентен комфорт. наистина всички те изглеждат внушително, впечатляващо и ни радват със своето очарование. Но въпросът, който възниква е как да сме сигурни, че ще вземем правилното решение. Консултантите от Арена ни представят някои кратки насоки за това на какво да обърнем внимание при инвестиране в ъглов диван за да не допуснем грешки.

Съвети при покупка на Г-образен модел

Те са свръх практични и предпочитани, защото са изключително лесни за интегриране в различни пространства. Удачен вариант, който намира място почти във всяка една домашна зона, благодарение именно на Г-образната си форма. Имате достатъчно причини и вие да изберете нов диван с ъглова форма и това определено се превръща в стимул да инвестирате отговорно и разумно. Но! Разбира се, че е необходим малък тласък, който да ви насочи към оптималните качества, които трябва да притежава и вашия нов ъглов диван.

Холов ъгъл

Следват някои основни правила, които можете да приложите и вие:

  • Ляв или десен ъгъл

За да се приспособи така, че да не пречи и да извлечете максимума от модела е добре да вземете предвид коя от страните на дивана да бъде по-дълга – лявата или дясната;

  • Размери

Това, че са ъглови дава възможност за изработка на мека мебел с различни размери;

  • Екстри

Не подценявайте функциалността, тъй като от това зависи до колко меката мебел би била наистина удобна, практична и предоставяща максимум комфорт. Ракла, механизми за релакс както и функция сън са сред водещите екстри, които можете да изискате от новото си обзавеждане.

Много интересни идеи ще откриете  сайта на Арена, които да използвате за декориране на интериора си пълноценно. За максимален комфорт инвестирайте в такива, които да могат да се приспособят и да ви удовлетворят.