Трапезната маса – как да я изберем

трапезна маса

Не си мислете, че е лесно да се избере маса за хранене. Тъй като всяка една зона у дома си има своята специфика и особеност то и тук е необходимо домакинството да изпита удобство и комфорт. Затова трапезната маса се определя като инвестиция, която гарантира комфорт, хармония и идилия. На http://mebeliarena.bg/трапезни-маси можете да се запознаете с богатия избор, който се предлага а в следващите редове ще представим кратко ръководство за оптимално правилен подбор.

Съществени принципи

Плот с четири крака – така много от клиентите виждат масата, на която се хранят. Но ако тя е неудобна и не предлага максимум потенциал то няма как да бъдете на 100 % удовлетворени. Затова се фокусирайте върху следните принципи, които  са максимално отговорни за перфектната трапезна идилия.

За да бъде дефинирана като добра една такава мебел е важно да отговори на следните особености:

  • Да е в размер, който е лесен за приспособяване към пространството;
  • Формата да отговаря на геометрията, която е като основна концепция заложена в интериора;
  • Материалите да са съобразени с тези на останалите мебели в помещението;
  • Да е функционална;
  • Да е здрава и стабилна.

Никой не обича клатещи се мебели, които разливат храната и напитките. Затова е време да проявите отговорност и да изберете такава, която да отговори на вашите нужди и очаквания.

Фокус към изгодните оферти

Не са малко клиентите, които са наясно, че най-добра възможност за обзавеждането на трапезарията е комплект със столове. Това обаче е приоритетно в случай, че тепърва ще обзавеждате зона за хранене. Но що се отнася до подмяна на овехтял елемент от трапезарията то е по-рентабилно да се избере именно маса, която напълно да отговори на предпочитанията ви. А сред най-интересни са изгодните оферти като:

  • Със стъклен плот и тапицирани с еко кожа крака на стойност 239 лв;
  • Комбинирани трапезни  и холни модели при оферти стартиращи от 193 лв;
  • Разтегателни модели на цени от 199 лв. и много други.