Защо да изберем hosting от Jump.bg

Живеем във времена, когато онлайн присъствието е силно осезаемо. Пазаруваме през интернет, дори се забавляваме в уеб мрежата, а начини за комуникация са неограничени, защото имаме на разположение разнообразие от платформи и приложения, през които да общуваме.

Това е предпоставка и за развитието на цяла пазарна ниша, а именно създаването на сайтове и магазини, които предлагат различни по вид продукти и услуги. Цялата тази информация бива съхраняваната в така наречените „хостинги“, които могат да бъдат платени и безплатни. Нека разберем повече Защо избрах хостинг в jump?

Какво е платен хостинг

Хостинг от Jump
хостинг в Jump

Преди да изберем безплатен хостинг, е добре да разберем малко повече за това какви са неговите минуси, а именно: по-бавно зареждане на сайта, загуба на данни и др. Ограниченият достъп до административния панел е също сериозен минус, който е нужно да вземем под внимание, преди да се възползваме от някоя „апетитна“ оферта за безплатен хостинг.

Платената версия ще ни даде възможност да оперираме със съдържанието в своя сайт безпроблемно, както и ще можем да управляваме успешно наличната информация, публикувайки нови оферти и продукти. За да е функционирането на Content Management System (сайта) успешно, е нужен специален сървър, който е отдалечен физически и предоставя пространство за съхранение на данните от нашия сайт.

Именно това място наричаме хостинг, който бива няколко вида – shared hosting, blogger hosting, e-shop hosting, online radio и reseller hosting. Всеки вид предлага конкретна процесора производителност, така че да отговори на персоналните потребителски нужни, но в частност, на целите, заради които е създаден сайтът.

Какви видове има

Виртуални сървъри
сървъри

Когато избираме хостинг, е важно да знаем какви възможности имаме според това каква е неговата работа. Ето които са решенията, които Jump предлага:

  • Споделен. Подходящ е основна за любителски сайтове, включително и блогове. Тук говорим за един сървър, при който достъпът е споделен с много хора;
  • Облачен (cloud). Този хостинг е цяла система от сървъри, осигуряваща ресурси на всеки един отделен;
  • Физически отдалечен (dedicated). Клиентите получават свой собствен сървър, който да бъде използван според нуждите. Позволява инсталирането на операционна система, като това решението е най-доброто за по-големи сайтове, които генерират сериозен потребителски трафик;
  • Виртуален (vps). Гъвкаво решение за големи сайтове, при което в налична възможността за добавянето на собствен софтуер.

Намирането на надежден доставчик за сайта е въпрос с повишена трудност, защото целта е да изберем възможно най-доброто решение на фона на цена, която можем да си позволим. Най-важният критерий в случая е високата производителност, от която всъщност зависи създаването и поддържането на базата данни в Content Management System. Ако искате супер функционалност, изберете пакетните предложения от Jump и се насладете на перфектен търговски процес и виртуално удоволствие.

Защо да изберем Jump

Миграция на сайт
услуги

Ако се питате защо толкова много хора решиха да изберат Jump, научете повече за предимствата на фирмата. Ето ги и тях:

  • Безплатно „мигриране“. Прехвърлянето на сайта би могло да бъде сериозно изпитание, ако не се доверим на професионалистите, които знаят какво точно да направят, за да съхранят важната за нас информация. Понеже самата процедура е доста комплексна, един обикновен абонат не би могъл да се справи с всяка една от стъпките при преместването на Content Management System. Специалистите от Jump ще изпълнят тази задача отговорно;
  • Достъпни цени и промоционални предложения. Не е казано, че трябва да плащаме безумно високи цени, за да получим качествено изпълнение. От Jump разбират необходимостта от поносими такси и предлагат на своите клиенти промо кодове, които да бъдат приложени при домейни и хостинг;
  • Сигурност. Много важно условие, когато избираме хостинг за сайта си. Важно е да знаем, че имаме на разположение стабилна услуга, която дори и в извънредни ситуации запазва своето високо качество. Поддръжката на интернет се осъществява с четири доставчика, което прави Jump предпочитан избор;
  • Получаване на домейн за броени минути. Бързото обслужване е още една причина да изберем точно Jump за своя бизнес.

Покупката на хостинг е важна крачка от бизнес развитието и изобщо от създаването на силно виртуално присъствие в онлайн пространството. Доверете се на Jump и излезте извън рамката!