Съвети за обзавеждането на детската стая

обзавеждане

Детската стая – мястото което най-често се нуждаят от обновяване. Децата растат много бързо, затова тяхната стая се нуждае от периодична промяна. Мебелите трябва да са универсални и да отговарят на нуждите им, поне за няколко години напред. Когато обзавеждаме бебешка стая, избираме всичко сами, но когато детето вече е по-голямо, естествено е да се поиска и неговото мнение. То прекарва значително част от времето си там и трябва да се чувства комфортно и удобно. Предложения за детска стая https://www.venus.bg/детска-стая, има най-разнообразни.

Когато стаята е на бебе не е необходимо да се претрупва с излишни мебели, тъй като то расте много бързо. Тя трябва да е просторна с достатъчно място където то да пълзи. Също така е добре мебелите да са с гладки повърхности. Кушетка, гардеробче, стол за родителя и скрин са напълно достатъчни. Колкото по-голямо обаче става детето толкова и интериорът на стаята се променя. Тя ще стане едно необятно място, изпълнено с много играчки, книжки и най-различни неща.Комплект детско обзавеждане

Ставайки ученик, вече се появява и необходимостта от бюро. То трябва да е максимално удобно и добре позиционирано в стаята.

Предложенията за детски стаи от venus, ще се харесат както на вас, така и на децата:

  • Комплект за детска стая Марти – Конфигурация №3. Модулна конфигурация, която организира пространството в стаята. Бюро с вратичка и чекмедже, стенна етажерка, ниска етажерка с чекмеджета и открити рафтове, гардероб. Всичко това с плавно затваряне;
  • Комплект за детска стая Марти – Конфигурация №2. Легло с повдигащ амортисьорен механизъм. Два гардероба, еднокрилен и двукрилен с две чекмеджета. Свежа цветова комбинация от бяло-гланц, кармен и зелено.

Детската стая расте заедно с детето, затова ще трябва да избирате мебели, които са функционални, красиви и най-вече удобни за него. Ако например децата са две, най-удачният вариант е легло на два етажа с достатъчно място за съхранение.