Защо е важно да имаме стилна холна маса

масичка

Какво бихте си помислили, ако в една дневна отсъстваше мебел като холната маса. Със сигурност обстановката нямаше да изглежда толкова красиво и в завършен вид. Понякога дори по малките мебели са важни и не трябва да бъдат пропускани в интериора. Особено дневната в която прекарваме толкова много от свободното си време. За визията в стаята до голяма степен е отговорен моделът холни масички венус които ще изберем. Съвременните варианти са комбинативни, подхождат на различен стил обзавеждане и в същото време достатъчно функционални, за да ни предоставят търсените удобства.

Кои са съвременните модели, които се открояват като дизайн

Разнообразието и богатият избор винаги са предпоставка за това да отделим повече време, за да изберем най-красивото според нас. Тук ще разгледаме модерните видове, които ще направят дневната изключително стилна:

холна маса
  • Класически холни маси – добре познати, те продължават да бъдат търсени от клиентите. Обикновено са правоъгълни и изработени от дърво. Предлагат необходимото удобство, здравина и функционалност;
  • Дизайнерски помощни модели – едни от най-модерните холни масички в момента. Те са изключително мобилни, адаптивни влизат една под друга и могат да се използват при нужда на различни места в помещението;
  • Холни масички с място за съхранение – удобни мебели, които позволяват да съхраняваме различни неща в красиви ниши, рафтове или чекмеджета. Допълнение което винаги е полезно в дома;
  • С повдигащ плот – не са малко хората, които обичат да похапват пред телевизора, а подобна холна масичка ще им даде възможност да го правят удобно и комфортно.

Видовете от които може да избирате в каталога на Венус са наистина много и всеки ще намери модел, който да отговаря на неговите критерии и изисквания.

Важна ли е формата на плота

Избирайки нов модел задължително трябва да обърнем внимание и на формата в която е изработен плота. Понякога един дребен детайл е в състояние да промени облика в помещението. Например кръглите холни масички винаги са предавали определен чар и уют, а благодарение на това, че нямат остри ъгли са много удобни за семействата с малки деца. Квадратните модели обособяват ясно къта на дневната и ако имате различни по функция  зони със сигурност ще се чувствате много комфортно с наличието на подобна мебел. Стандартните правоъгълни варианти също винаги са харесвани, тъй като са най-практични и са умалено копие на големите трапезни модели. Съобразете формата на плота с меката мебел която притежавате и се опитайте комбинацията да изглежда достатъчно стилна и хармонична. В каталога на онлайн магазина ви очакват различни намаления и промоции, благодарение на които може да се сдобиете с елегантен модел на достъпна цена.