Какви са разликите между матрак с едно и такъв с две лица

матрак

Един от вечно дискутираните въпроси, които вълнуват потребителите е какви са разликите между двулицевите и еднолицевите матраци. Кои са по-удобни? Кои са по-дълголетни? Кои са по-качествени? Кои са по-изгодни? Ще попитате защо са толкова критични клиентите към матрака, който биха желали да изберат. Причината е в това, че днес на тези продукти се гледа като на инвестиция, а не като на средство за постигане на някаква цел. В крайна сметка се оказва, че наистина хората търсят персонално удобство и ако от типа на матрака зависи неговото постигане то напълно логично е да се интересуват от всички тези преимущества на съответните изделия. В своя каталог Мебели Арена матраци представя от двете категории, така че изберете си онази, която напълно и отговорила на вашите очаквания и нужди.

Преимущества на еднолицевите

За много клиенти факта, че се използва само едната страна не е особено приоритетно решение. Ако гледате като на компромис използването на еднолицев модел то явно търсите нещо много по-високо като концепция и усещане.

Подценяването на еднолицевите матраци обаче не е толкова правилно, тъй като на практика това са изделия, които по нищо не отстъпват като предоставен комфорт на потребителите. Те са идеални и функционални, а освен това могат да бъдат определени още като:

  • Продукти с огромен потенциал за осигуряване на здравословна почивка;
  • Изключително достъпна цена;
  • Право на избор на вид пълнеж;
  • Оптимално качествени и сертифицирани по стандарти за пълноценна почивка и сън.

Ако леглото ви няма подматрачна рамка и бюджета ви е ограничен то с еднолицевите матраци от Мебели Арена решавате напълно потребностите си.

Защо двулицевите са по-добри

Двулицев матрак

Едва ли се съмнявате в това, че именно вариантите с две лица са едни от най-продаваните решения на пазара. Това е така, тъй като спрямо своите качества те наистина са ненадминати. Функциалността и дълголетието им наистина се дължи основно на факта, че клиента има опцията да използва двете страни, което му позволява да си гарантира пълна удовлетвореност.

Ето и кои са основните аргументи, които са водещи при подбора на такъв продукт:

  • Използване на двете страни;
  • Отлична проветривост на сърцевината на изделието;
  • Идеално удобство;
  • Максимална дълголетие и издръжливост във времето;
  • Иновативна технология на производство;
  • Гарантиран комфорт за всеки потребител.

С колекцията от двулицеви на Мебели Арена си осигурявате приятни моменти и сладки сънища в компанията на грижовни и здравословни продукти.