SPY.BG – Шпионски магазин.

камера

Шпионските технологии за следене и охрана се развиват с шеметна скорост. Шпионски магазин SPY.BG е дистрибутор на последно поколение разузнавателни средства и охранителна техника. Всички необходими средства, за да се чувствате защитени, информирани и спокойни.камераразмери, разполагащи с иновативни и интелигентни функции за следене, подслуване и видеонаблюдение.

Скрити камери в различни предмети за наблюдение, подслушвателни устройства, аудио рекордери, детектори за бръмбари, висококачествени системи за видеонаблюдение, охранителни ip камери, микрослушалки, видеорегистратори, ловни камери, спортни камери, мини камери, видеорекордери,  GPS проследяване, видеодомофони и шпионки с камера, ендоскопи, CCTV камери, скрити камери за вграждане. Шпионска техника и оборудване, за вашето спокойствие.

Камери, скрити в стилен час

Екипът с дългогодишен опит в предлагането на разузнавателни средства е изграден от професионалисти и е добре запознат с предимствата на предлаганите продукти.

Високотехнологични решения за вашата защита и информираност. Богат продуктов каталог. Разнообразни устройства в компактни

овник, дистанционно за кола, запалка, химикалка, очила, хендсфри, шапка, лампа, стенен часовник или даже закачалката на стената, това вече не са само части от оборудването на агентите. Скритата камера ще ви даде възможност да сте с едни очи и поне два хода пред всеки във всяка ситуация.

Големият избор при подслушвателните устройства ще надхвърли границата на вашето въображение и ще ви даде нови, неподозирани възможности. Подслушвателните устройства позволяват пряко достигане на разговорите до вас в реално време или запис по зададена команда. Работата на този тип техника със стандартна SIM карта и управлението чрез мобилен телефон, ги правят изключително лесни и удобни за ползване.

Висококачествени камери и системи за видеонаблюдение с възможност за избор между разнообразие от функции. Камери за външен и вътрешен монтаж, водоустойчиви, с инфрачервени диоди, високоскоростни камери за охрана на цели комплекси. Готови комплекти за видеонаблюдение. Охраната и видеонаблюдението на един дом, офис или даже цяла сграда са въпрос на правилно планиране и точен избор на техника. Заложете на качествените системи за видеонаблюдение на Hikvision, Longse, Dahua, Panasonic, Samsung, Bosch.

Важен за вас човек, автомобил и домашен любимец, чудите се какво може да бъде общото между тях? GPS проследяването би могло да се приложи за ваше спокойствие в тези три и още много други случаи. За да имате представа във всеки един момент, къде се намира някой или нещо. Точното проследяване и местонахождението в реално време, биха могли да осигурят жизненоважна за вас информация.

 

Екипа на SPY.BG, винаги ще ви съдейства в избора на техника и начин за решаването на проблемите. Доверете се на специалистите с над десет годишен опит в сферата на охранителната и шпионска техника.