Смяната на хоризонтални щрангове – защо не бива да пропускате този специфичен ремонт

водопроводни тръби

Ремонт – термин, който може да стресира всеки стопанин на апартамент или къща в София. но пък не бива да бъдем толкова скептични, защото ремонтите се определят като необходимост, която след завършване е повод за удовлетвореност и спокойно пребиваване в жилището ни. Днес ще ви разкажем за онези ремонти, които са много важни, необходими и не бива по никакъв повод да бъдат пренебрегвани, тъй като наистина те могат да ни доставят максимално и така желано домашно спокойствие и уют. ВиК проблемите са специфичен и особено важен повод да помислите за ремонтите, наемането на професионален екип и разрешаването на типичните битови течове, неприятни влажни петна по тините и високи сметки. На какво е дължат и как да се справим с тези аварии можете да прочете в следващите редове.

Първата стъпка при ремонт на дома – подмяна на хоризонталните щрангове

Сигурно сте чували от ваши приятели, че когато се нанасят в апартамент в София от типа старо строителство първата стъпка, която предприемат е да сменят електрическото окабеляване и ВиК инсталация.  Супер важни стъпки, от които зависи дали  в скоро време ще настъпят аварии или домакинството ще се наслаждава на семейна идилия. Наричаме първа стъпка смяната на хоризонталните щрангове в жилището, тъй като повода за тази ремонтна дейност е провокиран от дългогодишното функциониране на тръбите в едно жилище. Ако сградата, в която ще се нанасяте в столичния квартал е на поне 30 години то не очаквайте водопроводната инсталация да работи безотказно още толкова като време.

За смяна на хоризонтални щрангове в София задължително наемете професионален екип. Спецификата на извършвания ремонт е в това, че се провежда преди да подмените плочките в банята и да бъдат поставени новите облицовки. Посъветвайте се с експерти, тъй като технологията на подмяна на старите хоризонтални щрангове касае следните етапи:Водопроводчик

  • Задължителен оглед;
  • Къртене и достигане до старите щрангове;
  • Отстраняване и демонтаж на хоризонталните щрангове, проядени от корозия и ред други дефекти;
  • Избор на висококачествени и износоустойчиви полипопиленови тръби;
  • Монтаж и укрепване на новите хоризонтални щрангове;
  • Тестване;
  • Гаранции.

По никакъв начин не бива да бъдете лежерни и да правите компромисни с подмяната на хоризонталните щрангове. Тъй като те са основния ресурс, който доставя водата до крановете в банята и кухнята е от определящо значение да функционират напълно ефективно.

Професионалния опит е от значение

И ако си мислите, че това са просто тръби, които и вие можете да подмените ви уверяваме, че грешките, които можете да допуснете биха били причина за доста проблеми. Много специфичен като ВиК ремонт е смяната на хоризонтални щрангове и поради това ви съветваме да поверите тази отговорност на екипи от София, които имат доказан опит и са компетентни в тази сфера. Така ще си гарантирате:

  • Качествено изпълнение, което е задължително за такъв род ремонти работи;
  • Бързина, експедитивност и прецизност. Едва ли имате за губене седмици или месеци за ремонта на щранговете. Вероятно и вие желаете по-скоро да се нанесете в новия си ремонтиран апартамент в София;
  • Гаранции и гаранционен сервиз. Не са малко неприятните последици, които могат да възникнат, но когато сте ползвали професионални услуги то наистина е от значение факта, че можете да разчитате на поправки, които са част от гаранциите, предоставени от екипа извършил услугата по смяна на хоризонталните щрангове.

Имаме удоволствието да ви представим професионален екип от София, който вече над десет години извършва висококачествени ремонти в София и областта, които са свързани с подмяната на вертикални и хоризонтални щрангове. Иновативни техники, умения, компетентност и висока отговорност са гарантирани за всяко домакинство, което е доверило спокойствието си на водопроводчици, които да се погрижат за ефективното функциониране на водопреносната мрежа в жилището им. Гарантирано от ВиК Хелп София!