Очарователното решение за двора – дизайнерска градинска пейка

пейка за двор

Поцинковани, от чугун и дърво, от ратан – пейките за двор са доста разнообразни като материал. Но не само вида на материала, който трябва да бъде устойчив на влага и климатични промени е от значение за кандидатите, които желаят да аранжират свободната зона в градината с такова обзавеждане. Пейките са едно чудесно допълнение за двора, така че си струва човек да се запознае с идеите, които производители и търговци предлагат на пазара. Интереса към тези атрибути за сядане е оправдан. да си починеш след плевенето на градината или пък връщайки се от работа, да седнеш на открито и да се насладиш на галещото слънце наистина е усещане, което няма как човек да опише само с една дума. Пейка за двор е прекрасно решение, с което ще аранжирате и декорирате, както и ще оформите кът за почивка без особени затруднения.

Дизайн на пейка – как да го изберем

На пръв поглед пейките не се отличават с кой знае какви вариации. Основно те се предлагат в стандартна форма с две, три или четири места за сядане. И ако пейките в парка са еднотипни и наистина не се отличават с кой знае какви специфични дизайнерски изяви то за дворчето пред къщата си можете да проявите повече креативност и да вложите повечко пари:Метална пейка

  • С или без облегалка;
  • Извити;
  • Овални с възможност за поставяне на саксия в средата и около нея обособяване на места за сядане;
  • Ъглови пейки и други.

Изборът е изцяло ваш така, че когато търсите ефекта, уюта и комфорта в градината и двора можете да го постигнете с лекота. Различните, практични и оригинални модели градински мебели ще гарантират приятни мигове, прекарани на открито, така че сега е момента да посетите каталога на МебелиАрена и да си изберете стилна и дълготрайна пейка за ежедневен релакс. Мястото, на което ще позиционирате пейката също е от значение. Изберете сенчеста зона под някое дърво в двора или пък ако нямате такова не забравяйте и градинския чадър, като сигурен вариант за защита от жаркото слънце.