Важно ли е да обзаведем коридора с правилния шкаф за обувки

шкаф за обувки сити

Всеки апартамент има малко или голямо входно пространство което трябва да бъде обзаведено по най-добрия и удобен начин. Задължително трябва да се стремим към подходяща подредба и чистота, защото това влияе на настроението ни като цяло. Това е пространството в което първо попадат и нашите гости, ето защо правилните мебели, организирани точно ще направят винаги добро впечатление. Най-важното освен връхните дрехи което трябва да подредим в коридора са обувките. Те са много на брой и ако са разхвърляни по пода това винаги ще създава хаос. Ето защо ви предлагаме да разгледате интересните модели на шкафове онлайн https://www.venus.bg/шкафове-за-обувки.

Как да изберем подходяща мебел за антрето

Под внимание трябва да вземете различни компоненти, за да сте сигурни, че поръчаната мебел ще изпълнява очакваната от нея роля. За начално преценете колко чифта имате да съхранявате и от колко души се състои основно домакинството. Винаги трябва да предвидите малко повече пространство, защото когато ви дойдат гости трябва да подредите и техните обувки. Съвременните модели са изключително разнообразни като дизайн и форма, което ви позволява да комбинирате повече от една мебел в коридора. Класическите шкафове с падащи вратички си остават едни от най-удобните и търсените. Други, които бихме ви препоръчали са шкафовете с вратички и рафтове в които много удобно може да поставяте всякакъв модел и вид обувки. Venus.bg представя един много удобен и универсален вариант. Шкаф за обувки 321 – Сонома:

шкаф за обувки сонома
  • Шкаф за обувки „321“ разполага с три броя падащи врати;
  • Двуредов механизъм и чекмедже;
  • Моделът може да побере от 12 до 15 чифта;
  • За изработката на модела се използва ПДЧ, с избор на цвят.

Не се колебайте да купите универсален модел, който ще ви предостави търсеното удобство. Практичните артикулите с падащи вратички са най-удобни за да съхраняват повече обувки. Самата мебел не заема много пространство, заради характерния си начин на използване и винаги може да се съчетае с друг модел.

Как да изберем мебел в подходящ цвят

Тъй като шкафът който ще поставите във входното антре трябва да се съчетае с останалите вещи е добре да следвате една цветова линия. Най-удачно е това да бъдат по-светли тоналности, тъй като пространството така или иначе е малко по затъмнено и без пряка слънчева светлина. Избирайте мебели, които се комбинират стилово и като материал на изработка, което ще допринесе за търсения красив интериор. Интернет магазина предлага огромно разнообразие от модели и дизайни което ще ви позволи по-лесно да изберете и поръчате подходящ за вашия дом.