Подов, стенен или осов държач за тоалетна хартия

поставка

Толкова многообразни идеи ни предлагат производители и търговци за държач за тоалетна хартия, че на пръв поглед за един такъв елементарен аксесоар можем да изпитаме сериозни трудности за избирането му. Тенденциите са фокусирани основно към това на какъв принцип е позиционирана тоалетната хартия на поставката и точно поради това се наблюдават варианти, които са съобразени с това какво точно търсят потребителите като дизайн и облик. Днес ще ви срещнем с едни от най-масово купуваните държачи, тъй като се оказва, че те са не просто функционални, но и адаптивни към всеки вид и размер тоалетна.

Видове държачи за ролка тоалетна хартия

За да си изберете добър вариант държач или поставка за ролката тоалетна хартия е важно на първо място да се съобразите с това къде имате намерение да я поставите. Практиката показва, че най-търсени и предпочитани са осовите стенни варианти, тъй като така тоалетната хартия е на нивото на ползващия тоалетната човек, а освен това, когато е поставена на стената има най-малък риск от намокряне от пръсти вода от казанчето или умивалника. Разбира се, по-естетично и дизайнерско стоят подовите поставки, при които на метална ос поставена на пода се нанизва тоалетната ролка. Особено изискано и модерно е излъчването, но това, което е необходимо да споделим тук е, че за да се разкрие потенциала на такъв вид държач ви е нужно повече пространство.Поставка за тоалетна хартия с капак

С две думи за да бъдат удовлетворени максимално потребителите и да са наясно кой от моделите държачи са приоритетни за тяхната тоалетна е нежно:

  • Да се съобразят с пространството, което разполагат;
  • Да вземат предвид разположението на тоалетната чиния и най-близкото място за поставяне на държач;
  • Да се фокусират върху интериорната концепция.

Иновативни и доста атрактивни идеи за качествени държачи за тоалетна хартия ви очакват в каталога на онлайн магазин Арена.