Доставка на дизел за отопление – важни факти и съвети

Когато решите да използвате дизел за отопление на дома си, е много важно, освен ниска цена и надежден доставчик, да намерите и нафта с премиум качество, която насърчава високата производителност на системата, докато я почиства отвътре и я поддържа чиста отвън. Премиум горивото е по-стабилно химически, затова не се разгражда и не образува утайка, която може да запуши вашия котел и да причини проблеми в отоплението. То също така съдържа почистващи агенти, които подобряват горивната ефективност и намаляват натрупването на седименти . С качествен дизел за отопление от Горрел ще използвате по-малко количество, а вашият резервоар ще е по-чист и по-добре защитен от корозия.

Изберете автоматично доставяне на дизел за отопление – Когато настъпи зимата, едва ли ще искате да останете без топлина дори за една минута. При фиксиран график за доставка винаги ще бъдете подсигурени! Не е нужно да следите резервите и да се обаждате дни по-рано за доставката. Въз основа на вашите нужди и изчисления за нужното дневно количество, лесно ще организирате и планирате снабдяването си с дизел за отопление.

Предимствата на дизела за отопление са много. Колкото по-студени са зимите в района ви, толкова по-добре е вашата отоплителна система да работи с нафта. Не е изненадващо, че дизелът за отопление отдавна е предпочитан избор за много собственици – за пълен домашен комфорт винаги можете да разчитате на безопасния, ефективен и икономичен петрол. Ето и другите причини, поради които дизелът за отопление е на почит:

  1. Той е безопасен:

Нафтата не гори в течно състояние. За да я запалите, трябва да я загреете над 140 градуса – това е температурата, при която започва да се изпарява. Също така, ако системата, работеща с дизел за отопление не функционира добре, видими признаци като дим и сажди ще ви предупреждават за тези проблеми.

  1. Дизелът за отопление е икономичен:

Като имате предвид инфлацията, цената на нафтата всъщност е по-ниска днес, отколкото през 1980 г.!

  1. Дизелът гори чисто:

В сравнение със 70-те години на миналия век, днешната нафта е с ниско съдържание на сяра и гори с 95% по-чисто.

  1. Дизелът за отопление е удобен:

С нафтата имате контрол над топлината. Клиентите я съхраняват безопасно в резервоар, който е устойчив на корозия, в своя имот и не е нужно да се безпокоят толкова от смущения в снабдяването с гориво.

  1. Дизеловото гориво е ефективно:

Производителите на дизел за отопление работят усилено, за да създадат най-усъвършенстваното технологично оборудване. Отоплителните системи вече имат ефективност от над 95%! Тези модерни котли действително изгарят по-малко гориво.

  1. Петролът е екологосъобразен:

Дизелът за отопление не е токсичен, канцерогенен и е биоразградим. Поради това резервоарите за съхранението му не представляват заплаха за околната среда.