Защо мощността на абсорбатора е решаваща при покупка

аспиратор

Има не малко критерии, по които клиентите избират своите електроуреди. Това, което е важно да подчертаем при инвестиране в абсорбатор е, че на първо място се търси добра мощност, която да гарантира ефективност на уреда при работа. Представяме ви днес една много модерна алтернатива, а именно идея от магазин Арена: Купи изгодно мощен и качествен абсорбатор! Как се определя силата на всмукване и до колко е решаваща за избора ви предстои да разкрием в публикацията днес.

Какво се има предвид пред мощен абсорбатор

Силата на всмукване е в основата на това да се дефинира уреда като мощен. На практика това означава, че за кратко време замърсения въздух се освежава без особени усилия. За да можете да изчислите абсолютно прецизно и адекватно това, което желаете да постигнете е нужно преди всичко да следвате формулата:

Q = S * H ​​* 12

Тук Q е мощността, S е квадратурата на помещението, а H е височината до тавана. Цифрата 12 е константен коефициент. Следвайки формулата можете да направите съответните изчисления сами и така да постигнете най-висока ефективност, която би била необходима при прецизното определяне мощността на аспириращата техника.

Възникват редица въпроси, които са свързани с този специфичен компонент. Ясно е, че такъв уред би бил оптимално качествен и гарантиращ дълголетие, прецизна работа и бързина при пречистването на въздуха. Но не е ли прекалено шумен моторът на тези аспиратори? Консултантите от Арена споделят, че действително, когато се касае за качествен подбор то това, което е нужно да се вземе предвид е, при всеки вид има детайлно описание на:

  • Намаляване на шума от работата на мотора при различните варианти за вграждане;
  • Минимален дискомфорт по време на работа;
  • Сравнение с други аналогични уреди.

Гаранция за качество

аспиратор за вграждане

Наред с мощността при покупка е необходимо да вземете предвид също така и качествата на абсорбаторите. Изгодни, евтини и много евтини оферти се предлагат в каталога на магазин Арена. Но не това е достатъчно за да сте сигурни в крайното взето решение. Инвестицията следва да бъде съобразена също така и с:

  • Утвърденост на производителя/бранда;
  • Период за гаранция за качество – 24 месеца, 36 месеца или повече;
  • Сервизи, които покриват ремонтните дейности.

Тъй като се избира вграден абсорбатор то е важно да се закупи такъв, който отговаря на спецификацията и изискванията за качество както и цена, от която потребителите ще могат да се възползват.