Офис столът – мебел, която ни гарантира комфорт на работното място

стол

Дългите часове прекарани в офиса понякога се отразяват негативно на нашето здраве. Това идва от факта, че сме стояли поне осем часа седнали пред монитора на компютъра. В случай, че столът който използваме не достатъчно комфортен и ергономичен е съвсем нормално да ни заболи кръст или гръб. Тази част от тялото трябва да има много добра опора, която може да си осигурим със закупуването на качествен работен стол. Разгледайте моделите на venus.bg офис столове на изгодни цени и спестете средства без да се лишавате от качеството.

Как да изберем работен офис стол на изгодна цена

Един класически работен артикул, трябва да отговаря на определени характеристики, за да бъде полезен на хората, които ще го използват. Такива модели бихте могли да откриете на изключително изгодни цени, ако разгледате онлайн каталога на Venus.bg. Срещу не голяма инвестиция получавате добре изработен модел, снабден с необходимите ергономични функции. Служителят, който ще го използва може да го наглася спрямо удобната за него височина, наклон на облегалката и подлакътниците, което е важно за правилната позиция на тялото по време на работа. Искаме да ви препоръчаме един от моделите, който е подходящ за всяка фирма и е на изгодна цена. Офис стол Carmen COMFORT с подлакътници – Светло син:

работен стол
  • Офис модел „Carmen COMFORT“ е с класически дизайн, изработен с база от метална сърцевина и полипропилен;
  • Седалката и облегалката са облицовани с качествена дамаска, подплатена с мек пълнеж;
  • Разполага с вградени механизми за регулиране височината както на самия артикул, така и на облегалката, които действат независимо един от друг;
  • Той е снабден и с функция за заключване на облегалката в различни позиции спрямо хоризонталната ос, което дава възможност на стоящия да фиксира промените в зависимост от индивидуалните си предпочитания;
  • Цената е много изгодна само 124 лв.

Няколко подобни модела ще организират перфектно работата на вашите служители.

Причини да поръчате посетителски офис столове

Елемент на който не винаги се отделя необходимото внимание. Той обаче е много важен за имиджа на фирмата. Необходимо е да закупите посетителски столове защото:

  • Ще има къде да настаните гости и партньори – те ще се чувстват удобно и ще бъдат предразположени положително към вас;
  • Допълват интериора – стилни са на външен вид и чудесно се вписват в обстановката;
  • Цената им е изгодна – лесно ще намерите достъпни модели от които да вземете поне няколко бройки.

Всеки детайл е важен и не бива да пропускате нито един компонент, който ще направи работна офис среда перфектна. Изберете нужните артикули на изгодни цени онлайн.