Важно ли е какъв модел диван ще поставим в дневната

холов диван далас

За всяко семейство е от значение как е обзаведен апартаментът. Интериорът е способен да ни зареди с допълнителна енергия и да повдигне настроението ни когато имаме нужда. Ако мебелите са красиви и удобни те със сигурност ще направят удоволствие престоя в съответното помещение. Днес ще поговорим малко по-подробно за хола и разбира се за меката мебел, която е основна част от неговия интериор. В момента най-популярни са холните ъгли, защото предлагат разнообразни удобства и се вписват много лесно във всякакъв вид помещения. Venus.BG предлага да разгледате богатия продуктов каталог и да се запознаете с характеристиките на новите и актуални модели.

Защо да изберем ъглов диван за хола

Това което очакваме от меката мебел е най-вече комфорт и удобство. Съвременните холови ъгли предлагат всичко това плюс още много. Те са снабдени с удобна лежанка благодарение на която площта за настаняване е много по-голяма от традиционните дивани. Имате шанс и да си полегнете когато искате да релаксирате най-добре. Г-образната форма на артикула позволява той да оползотвори пространството в помещението без да пречи на преминаването като осигурява комфортен кът за почивка. Допълнителният разтегателен механизъм трансформира ъгъла в голяма и просторна спалня. Много от клиентите използва тази функция ежедневно без никакъв проблем. Venus.bg иска да ви представи един от най-добрите си модели. Ъглов диван и табуретка Малиция Комфорт Плюс с функция сън:

ъглов диван малиция
  • Холен диван и табуретка-ракла „Малиция Комфорт +“ е стилно и комфортно предложение с функция сън;
  • Здрава зиг заг система от S–образни, безшумни пружини;
  • Изработен от дървена конструкция, подсилена с метални рамки, предотвратяващи скърцания, счупвания и несигурност при ползване;
  • Моделът се предлага в различни дамаски с антиалергични силиконови влакна.

Моделът се отличава с прецизна и висококачествена изработка като са използвани едни от най-добрите материали, които ще ви осигурят гарантирано удобство и здравина, за да използвате новия си холен ъгъл максимално дълго.

Какъв цвят да бъде тапицерията

Холът е основно помещение във всяко жилище и естествено най-голямата мебел която го определя трябва да бъде в подходяща тоналност. Това се определя от избора на тапицерия който ще направите. В случай, че се спрете на кожена тапицерия изборът ви на цветове ще бъде малко по-ограничен. Докато текстилната дамаска предлага повече десени и нюанси. Старайте се да избирате универсални цветове когато става въпрос за холен ъгъл, защото той ще стои в помещението дълго време и винаги трябва да бъде достатъчно модерен като се съчетава лесно с останалото обзавеждане. В сайтът на търговеца ще намерите открояващи се ярки тапицерии, както и семпли и универсални.