От значение ли е дизайнът и марката на матрака, който купуваме

матрак кокос

Всеки ще се съгласи, че спокойният сън е от значение за здравето ни и доброто настроение с което се събуждаме. Това разбира се зависи най-вече от матрака, който сме избрали и времето което сме отделили да се запознаем подробно с неговите характеристики. Подобна покупка не се прави много често и затова е необходимо внимателно да помислим и да преценим кой е най-правилният вариант. Матраци НАНИ са доказан производител предлагащ най-доброто в тази категория. Техните модели могат да бъдат поръчани и онлайн от каталога на Venus.bg.

Защо да се доверим на известна и доказана марка

Артикулите НАНИ са изключително специфичен продукт, който се изработва доста сложно и в пълнежа му се влагат различни и висококачествени материали. Когато изберете от известна марка като НАНИ вие си гарантирате, че моделът който купувате е направен прецизно и отговаря на всички критерии за качество. Важно е да прецените твърдостта на матрак НАНИ и да откриете правилния размер за вашето легло. Ето защо Venus.bg препоръчва следния модел. Еднолицев Мемори Елеганс 7 зони:

еднолицев матрак
  • Еднолицев модел „Мемори Елеганс“ е с хибридно ядро от pocket пружини и мемори пяна, приемащи извивките на тялото Ви, и осигуряващи ортопедична опора, за максимален комфорт по време на сън;
  • Допълнително удобство ще Ви гарантират 7-те зони на комфорт, еластичните и анатомичните свойства;
  • „Мемори Елеганс“ е изработен от материали с висока издръжливост, устойчиви на натоварване и деформации;
  • Той е обвит във висококачествен калъф с плетена дамаска и антибактериална обработка;
  • За допълнително удобство матракът е с еластични и анатомични свойства;
  • „Мемори Елеганс“ е с включена дървена рамка.

Подарете си комфорт по време на сън като купите достатъчно качествен и добре направен артикул.

Топ матракът – задължителен за всеки дом

Всяко жилище трябва да притежава такъв продукт, за да може при необходимост да настани своите гости достатъчно качествено или ако някой от семейството реши да си почива на дивана да се чувства все едно спи в леглото си. НАНИ ви предлагат чудесна възможност. Топ матрак НАНИ – 8 см:

  • Топ матрак НАНИ е помощен и създава допълнителен комфорт към всеки стар или нов, но неудобен модел;
  • Съчетание на добрите ортопедични характеристики на сърцевината от пяна с висока плътност придаваща мекота и лукс;
  • Цената е изключително атрактивна само 95 лв.

Всички продукти отговарящи за нашия комфорт по време на сън са важни и трябва да бъдат избирани внимателно и разумно. Инвестирайте в доказани във времето марки и се насладете на удобството, което заслужавате докато спите и си почивате.