Дизайнерски маратонки и кецове

Отива си зимата и идва пролетта – сезонът на голямото гардеробно обновяване. Обикновено след зимата идва периода, в който осъзнаваме, че нямаме свестни маратонки и кецове, старите са ни омалели, твърде скъсани или пробити са или просто вече не ни харесват. И какво правим в такива ситуации? Ами отиваме на пазар, разбира се.

Първата ни работа е да подберем какви дамски маратонки или мъжки маратонки ни трябват. Ако търсим маркови маратонки избираме любима марка и проверяваме новите модели, които са актуални през текущата година. Да вземем маратонки Найк и маратонки Адидас. Оглеждаме ги и преценяваме дали ни допадат, дали са удобни и дали ще си отиват с облеклото, коеот имаме. И след това продължаваме нататък.

Време е да огледаме маркови кецове. Кецове Адидас и кецове Найк има в изобилие. Някои са с класически стил, други са уникални сами по себе си, но все нещо не ни харесва в тях. Мъжки кецове и дамски кецове се избират лесно, обикновено защото ги използваме само в ежедневието. Но какво, ако ни трябва нещо по- така?

И тук се обръщаме за помощ към дизайнерските модели маратонки и кецове. Ето  няколко примера дизайнерски мъжки маратонки и дизайнерски дамски маратонки за да си почешете егото.

Маратонки Найк Роше 1 – тези дизайнерски маркови маратонки могат да бъдат дамски маратонки или мъжки маратонки в зависимост от предпочитанията. Като цяло са един унисекс модел, изработен от готина мрежа и стандартна вдигната бяла подметка.

Маратонки Адидас Ултра Бууст – маратонките, които ще тичат повече от вас. Красив дизайнеркси модел, който няма да срещнете никъде другаде.

Дизайнерски дамски кецове Револт – червени и изкусителни от където и да ги погледнеш. Те са черешката на тортата във всяко отношение.

Кецове Найк с кристали Сваровски – те безспорно са перлата в короната на дизайнерската обувка.

Дамски маратонки Урбан Лайф – и не на последно място е комфортът с дизайнерска изработка.

Потърсете маратонки онлайн и кецове онлайн за да се насладите на още дизайнерски модни изкушения.