Помислете за следващия зимен сезон отрано и се погрижете за отоплението в дома си!

Всички вече сме на пролетно/лятна вълна и никой не се сеща за студените месеци, които не ни позволяваха да правим нищо друго освен да стоим по домовете си, или да се шляем из някой мол, в търсене на малко разнообразие преди да дойде заветното топло време…

конвектор

Ако през зимата сме се вълнували от това как да се стоплим максимално ефективно, то по време на противоположния му сезон (лятото), се чудим как да се разхладим, защото навън е над 30 градуса и определено е доста горещо. Обичайно, просто включваме климатика и го настройваме на онази температура, която би била оптимална за нас. Но все още има месец, или дори два време преди да се пресегнем за дистанционното и да го настроим климатика си на хладно. А сега не е ли по-добре да проверим дали по магазините не са „пуснали“ някакви намаления на отоплителни електроуреди, които да си купим за следващата за зима? Или е още рано да мислим за това, или пък просто не ни се занимава…

Проверете какви са преобладаващите конвектори цени и се замислете дали не е доста удачно да си купите такъв електроуред именно сега. Както знаем всички, времето минава наистина бързо и колкото по-отрано плануваме нещата си, толкова по-добре за самите нас, а и по този начин ще имаме голям шанс да се възползваме от някои привлекателни промоции, които няма да можем да намерим през друго време, освен след края на някой сезон!

Конвекторите като начин за отопление са доста по-евтино решение в сравнение с климатиците. Ако вторите струват от порядъка на 1000 лв., то цената за конвектор е в пъти по-ниска и позволяваща ви да си купите по един за всяка стая. Факт е, че пространството което този вид техника е по-малко в сравнение с квадратурата, която климатикът ще обхване, но пък за сметка на това си има и своите предимства. Първото е, както вече казахме, ниската цена, а второто (което никак не е за подценяване) е това, че въздухът не се изсушава и създава една благоприятна среда за живеене. За семействата с малки деца, това е много важен фактор, определящ какъв точно отоплителен уред да си купят!

Насладете се на лятото, но не забравяйте да се подготвите и за идната зима. Ако знаете, че сте се погрижили за всичко, свързано с нея, ще бъдете спокойни, че сте помислили за всичко навреме и няма да се чудите откъде да започнете с подготовката за студения сезон… Проверете още веднъж какви са повечето цени за конвектори в момента, като можете да започнете проучването от онлайн магазин OXM – лидер в продажбата на климатици и конвектори за дома и офиса!