Склонен ли е българския потребител да избере коледни стоки от онлайн магазин

коледни топки

Много хора споделят, че обичат Коледа, но не и блъсканиците по магазините, когато става въпрос за пазаруване. Подготовката за трапезата, украсата, избор на коледно дърво са все неща, които са неизменна част от празника. Но вместо да ги свържем с положителни емоции и добро настроение това, което получаваме са нерви, напрежение и стрес. Чудите се как да сведете до минимум подобни негативи? Решение има и то се нарича коледни стоки онлайн. Въпрос на организираност, проницателност и изкусно майсторство ли е покупката на продукти за украсата по Рождество онлайн? Всъщност това е най-добрата алтернатива, с която можете да си осигурите перфектно и качествено оформление с нещо ново, актуално и изгодно.

Подходящото време за избиране на продукти за коледна украса

Лудницата, която се наблюдава по празниците наистина би ви отказала да правите каквото и да било като декорация в дома си. Но бързаме да споделим, че когато става въпрос за онлайн пазаруване като клиенти имате неограничен достъп до множество изделия, които могат да бъдат поръчани дори през лятото. Колкото и да ви се струва странно повече 10 % от хората споделят, че използват възможността за да си набавят всякакви продукти за аранжиране и декориране за коледните празници, когато лятото е в разгара си. Причините за това определят като:

 • Опция за спокойно пазаруване;
 • Много добри цени;
 • Използват платформи, които разполагат с огромен избор от продукти;
 • Поръчват когато им е удобно и се възползват от всички предимства на онлайн пазаруването.

На практика се оказва, че няма неподходящо време през годината, през което да не е добре да си набавите всякакви продукти, стоки и украса за едни от най-любимите и светли семейни празници. За ад отбележите подобаващо Рождество ето, че именно сега можете да приложите най-ефективно работещите методи за избор на тематични изделия за декориране.

Кога цените са най-ниски

коледни стоки

Досещате се, че онзи процент клиенти, които залагат на летния сезон за покупка на коледни продукти онлайн предпочитат да се възползват от най-изгодните оферти. На практика най-високи са цените на такива тематични изделия в навечерието на празника. В останалото време търговците са склонни да представят промоционални стойности, които си струват напълно.

Статистическо проучване показва, че цените на коледните стоки онлайн са най-достъпни:

 • След празниците, когато вече се сваля украсата и тя вече не е необходима. В такива ситуации имате на разположение шанса да се възползвате с до 70 % по-ниски оферти;
 • През лятото, когато никой не планира как ще декорира за новогодишните празници и Рождество;
 • По Великден, когато офертите за всички други тематични украси, които не са приложими за Възкресение Христово.

Ето ви няколко изключения, които наистина могат да задоволят вашите високи критерии и предпочитания относно това как да задоволите високия си интерес и потенциал по отношение на всички онези преимущества, които можете да си гарантирате.

Онлайн – предпочитан вариант за покупка

Дали ще украсявате за Рождество или за друг свят празник не е от особено значение. Това, което е важно да споделим, че когато държите на най-добри условия и потенциал да осигуряване на перфектни удобства и бързина за придобиване на конкретен тип стоки то онлайн е най-предпочитаната алтернатива.

Приоритетите на виртуалните магазини за декорация и украса се дължат на това, че:

 • Представят на вниманието на потребителите асортимент, който във физически магазин няма как да бъде открит;
 • Конкурентни оферти, особено онези извън сезон;
 • Супер лесен и неорганичен достъп до онези продукти, които бихте избрали за дома си;
 • Не зависите от работно време.

Още за възможностите, които ви се предоставят за да си осигурите идеалната атмосфера по празниците, ще откриете в каталога на MOVI.BG. През последните няколко години българина се научи да пазарува разумно и именно поради това залага на покупката на тематични стоки изцяло онлайн.