Кои модели модулни кухни са най-актуални

мебели за кухня

Да направим кухнята функционална и стилна е задача, която трябва да изпълним много разумно. Обзавеждането на тази част от жилището е по-скъпо и точно поради тази причина е от значение да му отделим повече внимание. Шкафовете, които ще подберем се очаква да бъдат използвани години наред, затова и трябва да са толкова качествени. Венус – скандинавски модулни кухни се харесват на потребителите заради своя елегантен и семпъл стил. Скандинавският интериор предполага изчистени линии, светли тонове и много простота. Такъв дизайн създава хармония в апартамента и ако сме го избрали със сигурност се движим в актуалната мода.

Какви са плюсовете на модулните кухни в скандинавски стил

Днес ще обърнем внимание на красивия и стилен дизайн, характерен за скандинавските страни. Мебелите, които се предлагат за кухня са много елегантни и най-вече светли като цвят. Това не бива да ни тревожи, тъй като са изработени от материали, които се почистват лесно и в никакъв случай няма да изглеждат зацапани или мръсни. Лесно ще организираме кът за готвене с подходящи горни и долни шкафове, плотове и термо гръб. Много често по вратичките на шкафовете има интересни семпли орнаменти, които създават уютна атмосфера.

Формата, в която ги монтираме може да бъде най-различна, благодарение на техния модулен принцип. Голяма част от потребителите се спират на линейната или ъгловата, защото са най-практични и удобни за домакинята. В каталога на магазин Венус можем да научим подробности за следния модел. Ъглов кухненски комплект Сити 874 – с цял термоплот:

кухня сити
  • модулен комплект „Сити 874“ притежава всичко необходимо за обзавеждането на кухнята;
  • обзавеждането включва – шкафове с цял термоплот и механизъм за плавно затваряне в скандинавски стил;
  • модулни отделения за ел.уреди.

Практичен модел разполагащ с много удобства и пространство за съхранение на домакински принадлежности. Производителят е представил каталог с цветове, от които можем да избираме, за да направим обзавеждането по наш вкус.

Как да съчетаем новите модулни шкафове с интериора на стаята

Възможно е кухненската зона да бъде разположена в самостоятелно помещение, но и в такова с отворена концепция. Ето защо винаги трябва да мислим в перспектива, когато купуваме нови мебели, защото те е нужно да подхождат на общия интериор. Скандинавските модулни системи биха могли да се нарекат универсални, защото са изчистени и семпли, което ги прави подходящи за комбиниране с различни цветове и декорации.

Не е препоръчително да претрупваме пространство с прекалено много излишни неща, като скандинавският стил предполага повече простота и удобство. Хубаво е да разгледаме каталога подробно и да преценим кой от вариантите ще бъде най-подходящ за жилището ни и за нашето ежедневие като цяло.