Кога е за смяна стария акумулатор?

евтин акумулатор

По традиция българския шофьор изчаква стария акумулатор тотално „да предаде богу дух“ и едва тогава да се мотивира да потърси адекватното решение. Акумулатора обаче е добре редовно да подлежи на профилактика, ако нямаме възможност за такава на 6 месеца то препоръките на специалистите е да правим тази операция веднъж годишно. Анализа на състоянието на акумулатора ще даде представа за времето живот, което му остава, предпоставка за това да сме нащрек, че е време да помислим за нова автомобилна батерия.

Време ли е да изберем нов акумулатор

Ако забелязвате, че:VEBER

  • Колата пали трудно, дори при високи температури;
  • Звуците, които чувате от купето не са обичайните;
  • Индикатора на таблото показва, че има нередност с акумулатора.

Тези сигнали са достатъчни да предприемете търсене на ново захранващо с електричество колата ви устройство.

Евтин или по-скъп акумулатор

Цената е сред водещите акценти при покупка на нова автобатерия. Няма нищо вълнуващо в зададения въпрос, тъй като правилния отговор, който всеки водач би дал е: „Зависи от колата!“. Ако карате нова кола, закупена за пет цифрена сума едва ли ще търсите евтино решение. но пък ако колата като пазарна стойност е 1500-2000 лева то има значение колко ще инвестирате в нова батерия.

Предложенията на онлайн магазин Вебер – решение за всеки отговорен водач

Парите са ресурс, който е важно да ценим. Но е важно да не се подценява и качеството на акумулатора. Едно добро решение за всеки шофьор са евтини акумулатори veber. Термина „евтини“ тук не е аналог на компромис. От veber предоставят опция, която дава възможност на водачите не само да се сдобият с качествено решение, но и да не се налага да плащат за новия си акумулатор твърде висока цена. Кака става това? Лесно е! при получаване на новата автомобилна батерия предавате старата и вече ненужна. Така се грижите за природата, защото не изхвърляте безконтролно замърсяващ продукт и ви отпада ангажимента да търсите в близост пунктове за изкупване на неработещи акумулатори. А най-важната част е, че получавате супер изгодна оферта за качествен нов акумулатор.