Предимството да избереш система за отопление и охлаждане от онлайн магазин

отопленине

За много магазини, които предлагат отоплителни системи фокусът е насочен главно към това да се намери максимално екологично и икономично решение. Ето я основната причина днес дави запознаем с продуктите на един от утвърдените на българския пазар онлайн магазини Balkan Energy, в чиито каталог ви очакват много добро качество и достъпни цени. Виртуалните платформи, независимо от естеството на предлаганите стоки имат за цел да подпомогнат и улеснят избора на потребителя. Многообразие от решения, сравнение на ценовите оферти  и редица други предимства съпровождат виртуалното пазаруване, което е в основата на максималната удовлетвореност на клиентите и на Balkan Energy. Днес ще представим няколко интересни варианта за отопление, което да намали разходите през зимните месеци. Така, че настанете се удобно и изберете практичния и приложим за жилището ви вариант.

Иновации в отоплението и охлаждането

Много от домакинствата свързват отоплението и охлаждането с ползването на климатични системи. Balkan Energy е онлайн магазин, който държи на доброто обслужване  и представяне на иновативни, екологични и икономични решения, което е повод за това да акцентират на категорията продукти „Термопомпи“. Изключителна икономия отчитат домакинствата, които вече ползват такива уреди за отопление и охлаждане. Коефициента за преобразуване на енергия е висок и това смъква сметките за ток с над 30 %.

Преимуществата на термопомпите се крият и в:

 • Автоматизираното им управление;
 • Безопасност;
 • Ниско ниво на шум при работа;
 • Сигурни и надеждни целогодишни и дългогодишни решения;
 • Приложими са както при малки така и при големи квадратури.Инверторна термопомпа

Освен отопление и охлаждане термопомпите предлагат и осигуряват топла вода за битови нужди. Това всъщност ги прави удивително функционални и напълно отговарящи на нуждите на едно четиричленно домакинство. И да не забравяме, че всичко това можете да получите само с поръчка за доставка  и монтаж на избраната от вас термопомпа от онлайн магазин с утвърдени позиции на нашия пазар.

Традиции и новости при отоплението на твърдо гориво

Разбира се, всеки клиент си има различни преимущества и виждане за това кой би бил най-ефективния вариант за отопление на дома му. Не са малко онези, които имат изградени локални системи, които са захранвани с печки на дърва с водна риза. И тук сектора предоставя по-модернизирани възможности, които гарантират по-високо ниво на ефективност, надеждност и безопасност.

В онлайн каталога на Balkan Energy ви очакват котли, печки и камини, които могат да се захранват с различни видове горива:

 • Газ;
 • Пелети;
 • Брикети;
 • Дърва и други алтернативни източници.

Въпрос на преценка, рентабилност и равносметка, която ще покаже понижаване на разходите през зимния сезон. В  крайна сметка наистина е от съществено значение днес потребителите да имат право на избор, който могат да получат буквално с един клик от каталога на онлайн магазин, съсредоточен в продажбата на всякакви видове отоплителни системи за дома и бизнеса.

Доста дълъг е списъка с продукти, които ще допринесат за уюта във вашия дом, независимо от климатичните условия на сезона, през който ще бъдат използвани. И тъй като зимата е сред най-разходоемките то именно поради това сред онлайн предложенията откриваме най-много доказани  и ефективни решения, които да осигурят топлина и комфорт през студените месеци:

 • Иновативни тепмопомпи;
 • Котли на газ, пелети, дърва и въглища, пелети, брекети и други;
 • Камини и печки от най-висок клас на защита;
 • Климатични системи;
 • Соларни системи и много други.

Независимо от това на кой вид отопление или охлаждане ще заложите то ви гарантираме безупречно качество и дългогодишна употреба, драстично намаляващи сметките ви за режийно обслужване.

С онлайн магазин Balkan Energy получавате най-изгодни цени, най-широк спектър от продукти за отопление и охлаждане на дома, както и безплатна консултация за възможно най-ефективния модел, приложим спрямо спецификата на архитектурата и квадратната на сградата. Възползвайте се още сега!