Защо кожата на лицето се нуждае от специални грижи

крем за лице

Всяка свикнала да се грижи за кожата на лицето си жена ще потвърди, че е много важно какъв крем се използва. Тъй като лицето ни е изложено на най-отрицателни и екстремни влияния на околната среда то това идва да покаже, че са нужни оптимални усилия, които да я защитят от слънчево изгаряне, замърсявания, всякакви бактерии, микроорганизми и други затрудняващи дишането и регенерацията ѝ. А една поддържана кожа на лицето не остава незабелязана. Мека, гладка, с равен тен без декоративни продукти е онова, към което се стремите и Вие, нали! Днес ще ви представим тайното оръжие, което можете да приложите върху кожата на лицето си като я тонизирате, подхраните и освежите с подходящата натурална козметика.

Крем за лице според възрастта

Когато си купувате кремове за лице четете ли техния състав? Колко Е-та, неясни термини и сложноизричани съставки виждате в описанието на етикета? Ако са повече отколкото сте предполагали ви съветваме да не подлагате кожата на лицето си на експерименти. Масовата козметика е доста рискова и често се превръща в причина за поява на алергии. Знаете ли, че натуралните кремове за лице са подходящи за всякакъв тип кожа както и възраст. Състава на тези козметични продукти е изцяло контролиран и освен натурални, добити по определен начин съставки то в тях съдържанието на оцветители, аромати, консерванти  и всякакви химични вещества е сведен до нулеви стойности.

Сияйната и красива кожа при използване на натурални кремове за лице се превръща в реалност, на която можете да се насладите сега, защото на пазара се предлагат удивителни решения за всеки тип кожа и възраст. Причините да приложите такива кремове за лице не са малко:

  • Няма риск от зачервяване и алергии;
  • Няма начин да предозирате от дългото прилагане на продукта с натурален състав;
  • Запазва се липидния баланс и не се увреждат или забавят регенериращи по естествен път процеси.

При натуралните кремове  за лице можете да заложите на такива, които са предназначени за подобряване структурата и изглаждането н а по-фините линии или други, които повлияват много ефективно дълбоки бръчки. Едни от най-добрите варианти за кремове с натурален състав са тези съдържащи конопено масло, масло от авокадо, рициново масло, кайсиево масло, витамини А,С, Е. перфектната комбинация от тези съставки не просто връща блясъка и живота на кожата ви, но я прави много по-нежна, еластична и дълбоко хидратирана.

Крем за определени деликатни зони

Много дами са наясно, че най-уязвима на появата на бръчки е кожата около очите. Така наречения околоочен контур изисква специално внимание. Не случайно производителите на натурална козметика наред с кремовете за лице с тонизиращо и подхранващо действие предлагат и такива, които са специално предназначени за кожата около очите. Подходящата грижа за най-нежната част по лицето ще подобри външния ви вид. Точно защото е много тънка и чувствителна на атмосферните промени околоочната зона може да потъмнее, да старее много по-бързо от останалите участъци, да се зачервява, да изглежда повяхнала.

За да върнете младостта и жизнеността на зоната около очите е важно до използвате подходящия крем. С околоочния крем на натурална козметика BenePura, съдържащ:

  • Масло от шипка;
  • Розова вода;
  • Арганово масло;
  • Сусамово масло.

Давате на своята кожа ударна доза енергия, от която тя е нуждае. С перфектната формула редуцирате тъмните кръгове около очите, успокоявате и защитавате, връщате на кожата младежкия блясък и я освежавате. Неповторимо нежна и гладка, хидратирана и обогатена ще бъде една от най-деликатните зони на лицето. Крема за лице за околоочен контур е изключително ефективен при ежедневна употреба. Още на първата седмица ще забележите как фините линии изчезват, а тъмните кръгове се избистрят, а тена по лицето е изравнен. С BenePura се грижите оптимално ефективно за своето лице с най-новата и безупречна натурална козметика за здрава и тонизирана кожа.