За кого е предназначена процедурата вагинално подмладяване?

козметична процедура

През годините в женското тяло настъпват различни промени, като някои от тях засягат интимната област. Външният вид и функционалността на вагината са от изключително значение за самочувствието и спокойното ежедневие на дамите. Вече има специална козметична процедура, която предоставя шанс за вагинално подмладяване в Wave skin&body care center. Отпускането на мускулатурата в интимната област е възможно да доведе до дискомфорт по време на полов контакт, както и до изпускане на урина. Неинвазивната козметична процедура ще помогне в този случай и ще ви върне комфорта и самочувствието.

Какво представлява вагиналното подмладяване?

Не бива да смятате, че този вид козметична процедура е болезнена или прекалено сложна. След извършването ѝ дамата веднага може да си тръгне и да продължи с нормалното си ежедневие. Поставя се местен анестетик и вероятно няма да изпитате почти никакъв дискомфорт. От Waveestetic.com ще ви предложат малко повече информация за вагиналното подмладяване:

момиче
  • използва се комфортен апликатор – той е разработен за една приятна и спокойна манипулация. Устройството контролира, какво количество топлина се подава към апликатора;
  • измерва се вътрешното налягане – това е важно да се направи преди и след самата козметична процедура;
  • след манипулацията тялото само започва да произвежда по-големи количества колаген – специалната стимулация, която е направена на интимната зона действа във времето и така лигавицата се възстановява, мускулатурата също се активизира и дискомфортът, който преди сте изпитвали отсъства;
  • по време на вагиналното подмладяване не усещате никаква болка – хората, които са използвали този козметичен метод, споделят за незначителни усещания като затопляне. Хубаво е, че във времето положителният ефект се усилва;
  • веднага може да си тръгнете – този неинвазивен метод позволява да продължите заниманията си през деня, без да се притеснявате от болки или други неприятни моменти.

Сухотата в интимната област, както и отпускането на мускулатурата, са проблем на много жени. Вече няма защо да се чувствате некомфортно, след като се предлагат удобни методи, чрез които да възстановите загубената еластичност във влагалището.

За кого е подходящо вагиналното подмладяване?

След определена възраст производството на колаген намалява значително. Тогава се наблюдава отпускане на мускулите в интимната област и загуба на колаген. Жените след раждане също се оплакват от характерното отпускане, което се усеща при интимен контакт. От вагиналното подмладяване биха могли да се възползват и по-млади дами, които желаят да подобрят усещането в интимната област както и визията си.

Сухотата и отпускането на мускулатурата влияят на усещанията ви и трябва да намерите начин да се преборите с това. Процедурата по вагинално подмладяване е безболезнен и лесен начин, интимната зона да бъде възстановена, за да образува отново колаген.