Същност и употреба на сексуални стимуланти

добавка

За младите мъже е странно и дори непонятна необходимостта от използване н сексуални стимуланти. Действително при здраво и активно тяло, здравословен начин на живот и отлично ниво на либидото едва ли ще се наложи да прибегнете до използването на лекарства и други препарати, които стимулират и поддържат добра еректилна функция. На в определени ситуации и обстоятелства тялото отказа да се подчини и се наблюдават проблеми с половата система. Те влияят на мъжкото самочувствие и определено се превръщат в причина да се потърси лекарска помощ. За трайна и продължителна ерекция можете да използвате https://aptekifenix.bg/lechenie-i-terapiya-pikocho-polova-sistema/vip. Но това, което е необходимо да имате предвид при констатирани нарушения на половата система е, че трябва да се установи причинителя.

Причини за възникване на необходимост от употреба на сексуални стимуланти

Сексуалния живот се отразява на вашето здраве по различни начини. С напредването на възрастта това, което се наблюдава при мъжете е отслабване на еректилната функция. Но не винаги тези нарушения се дължат единствено на възрастовия фактор. Лекари установяват, че причините за еректилната дисфункция могат да бъдат най-различни. Най-често срещаните са:

 • Стрес;
 • Умора;
 • Напрежение;
 • Ниска самооценка;
 • Здравословни проблеми;
 • Пием на лекарства, които забавят правилното функциониране на половата система;
 • Злоупотреба с алкохол и наркотични вещества;
 • Нездравословно хранене и други.

Списъка както можете да се уверите сами е доста дълъг. Когато подлагате тялото си на редица изпитания то отвръща по определен начин и това може да се окаже именно настъпването на промени, които касаят сексуалната ви активност. Разбира се има решения, които могат да бъдат предприети и ту включват както използване на хранителни добавки като продукта ВИП така и консултация със специалист, при която да бъде назначено съответното лечение.

Как се избират сексуални стимуланти?

стимуланти

За да сте сигурни, че конкретен продукт би дал положителни резултати по отношение на вашата сексуална и физическа издръжливост е добре да направите обстоен анализ на пазара. Ще се изненадате какъв широк спектър от предложения се предлагат и определено това би ви затруднило да заложите на един или друг вариант.

Основната задача на стимулантите като ВИП е свързана с:

 • Повишаване на либидото;
 • Подобряване на издръжливостта;
 • Намаляване на преждевременната еякулация;
 • Повишаване качеството на сексуалната игра.

Трябва да отбележим, че този тип стимуланти имат моментен ефект. Те целят еднократно въздействие върху половата система и именно поради това е препоръчително да се приемат между 30 и 40 минути преди сексуалния контакт. Ако очаквате в дългосрочен план решаване на проблемите с еректилната дисфункция е необходимо да се консултирате със специалист, който да назначи съответното лечение на база извършени прегледи, изследвания и анализи.

ВИП хранителна добавка е решение за да получите оптимална наслада от секса с партньора си. Ако сте напрегнати, изморени и търсите ефективен решение за стимулиране на сексуалната функция то определено това е продукта, който би ви гарантирал отличен ефект. На практика се касае за средство, които повишава за определен период от време мъжката потентност и намалява риска от преждевременна еякулация.

Подходящ ли е за жени ВИП стимуланта?

Предложенията в аптеките за стимулиране на сексуалната активност са най-разнообразни. Има такива, които са предназначени само за мъже и други, подходящи за дамите. Приемлив вариант е добавката ВИП, тъй като се касае за стимулант, който е благоприятен както за мъже така и за жени.

При използване от жени се увеличава кръвопотока във влагалището и това води до улесняване на сексуалната възбуда. Други ефекти, които се наблюдават при употреба на ВИП са:

 • Увеличаване на сексуалната мощ;
 • Повишаване на либидото;
 • Подобрява се плодовитостта;
 • Увеличава се отделянето на хормона естроген при жените, което повлиява положително на желанието ви за забременяване в период на овулация;
 • Осигурява се спокойствие и удоволствие от сексуалния акт.

Предложенията от онлайн аптека Феникс са за хранителни добавки под формата на сироп, вкусен шоколад и таблетки. От вас и желанието ви да постигнете пълно удоволствие от сексуалния акт е да изберете подходящия стимулант.