Трапезните маси, които ще подобрят интериора в дома ви

маса

Онлайн магазин Венус ни предлага интересна колекция от трапезни маси, с които определено имате повод да подобрите интериора в зоната за хранене. Ще се спрем на някои от тях, които са не просто прекрасна идея, а решение за вашите ежедневни потребности. Тъй като не винаги се оказва, че трапезната зона може да понесе една елегантна масивна като размери маса то  е важно да не правим компромис с времето за хранене и да изберем такъв модел, който наистина да допринесе за нашите приятни моменти с близките хора. Затова заповядайте на https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня и се запознайте с едни от най-добрите варианти за разтегателни и сгъващи се трапезни маси, които ще се превърнат в практичната мебел за ежедневна употреба.

Моделите, които е добре да притежавате

Няколко интересни варианта за трапезни маси, които ще откриете в каталога на Венус ще ви предложим днес. Те се отличават със своята естетичност и елегантност, функционалност и перфектна адаптация. Струва си да се запознаете с:

  • Маса Лола с повдигащ механизъмМаса Лола с повдигащ механизъм

Това е холна трансформираща се в трапезна маса мебел. Изключително интуитивна и решаваща проблемите на домакинства, които страдат от липса на достатъчно площ. Елегантен и модерен модел, който ще се погрижи за ежедневния ви комфорт, тъй като притежава едни от най-здравите и бързо трансформиращи масата механизми;

  • Разтегателна маса Рената

Още едно невероятно бижу за хора с повишено ниво на гостоприемност. Не са малко българите, които обичат ежедневно да канят приятели и роднини на гости. За да има място за всички с тази маса успявате да направите гостуването им незабравимо и весело;

  • Маси пакет

Колекцията от такива модели, които ще откриет в каталога на Венус не са малко. Наистина теснотията в малките жилище трябва да се компенсира по някакъв начин. Именно поради това предлагаме на вниманието ви тези маси, които са лесни за ползване и не заемат почти никакво място.

С Венус ви гарантираме, че и вашата трапезария ще получи онова, от което ще се почувствате най-добре.