Телескопични аспиратори за пълно вграждане – нови идеи и възможности за кухнята

Аспиратор

Едни от най-старите познати модели аспиратори са телескопичните. Те са сравнително достъпни като цена, а ползите от приложението им са свързани с това, че са много успешни спрямо пречистването и освежаването на въздуха, тъй като обикновено се позиционират над плота за готвене, а това спомага за улавянето на парите и миризмите бързо и ефективно. Тенденциите на подновените модели за са телескопични аспиратори за пълно вграждане, което означава, че дори телескопичните панели да оптимално дискретни при режим, в който уреда не работи. Със сигурност такъв телескопичен аспиратор ще ви допадне, защото  много по-дискретен и стилен като модел.

Новаторските идеи за телескопични аспиратори за пълно вграждане

В своя каталог онлайн магазин Мебели Арена ни предизвиква с новите си предложения. Сред най-ярките представители на този модел аспиратори е телескопичен аспиратор FABER SWIFT X/WH A90. Практичната кухня може да бъде оборудвана с уред, който е не просто аспириращ въздуха, но такъв, който го прави по най-елегантния и дискретен начин.Телескопичен аспиратор за вграждане

Модела е предназначен за пълно вграждане в горен шкаф над плота, на който готвите. Той е с добри размери, които позволяват да бъде обхваната максимално голяма площ, от която се разпространяват парите и миризмите. Сред отличителните особености и характеристики на телескопичния аспиратор за пълно вграждане са:

  • Висок енергиен клас – А, което означава, че при работа консумацията на електроенергия е много ниски;
  • Отговаря на Европейския стандарт EN 61591: 520 m3/h;
  • Разполага с красив стъклен панел;
  • Функционален и мощен за да освежи за кратко време въздуха от парата и миризмата;
  • Много лесен за почистване и поддръжка;
  • Удобен за управление;
  • С ниски нива на шум дори при интензивен турбо режим;
  • Разполага с индикатор за замърсени филтри, които следва да бъдат почистени с топла вода и сапун

Предимствата на този модел телескопичен аспиратор за пълно вграждане е това, че може да работи и като абсорбатор в случай, че допълните комплекта с филтър от активен въглен.