Съвети от ВИП Секюрити за избор на услугата физическа охрана

За физическата охрана на лица е необходимо специално обучени кадри. Част от предлаганите от VIP Security услуги включват и лична охрана на лица. Причините за да се възползвате от този вид услуга могат да бъдат различни. За жалост хората, които са в бизнес средите и печелят доста милиони годишно са обект на вниманието на организирани групировки. Преди няколко години станахме свидетели на няколко фрапантни случая на отвличане на хора, които бяха държани месеци наред в неизвествестност от своите близки. Това е шок, който единствено преживелият може да опише и наистина травмата, която остава за него и семейството му е наистина огромна. За професионалистите от ВИП Секюрити това е недопустимо в съвременното общество и посегателството срещу здравето, живота и свободата на личността е част от приоритетите услуги на частната охранителна дейност.
Освен бизнеса на атаките на престъпниците могат да попаднат и лица от шоу бизнеса като изпълнители, лицата от телевизионния екран и други ВИП персони. Това, че те са толкова популярни предполага разбира се възможност за облагодетелстване с пари и ценности след потенциална заплаха за самите тях и близки членове на семейството. Наглостта на престъпните групи дори стига до там, че деца биват отвличани с едничката цел да се получи колкото се може по-голям откуп. За служителите на ВИП Секюрити е мисия и отговорност тези посегателства да бъдат предотвратени още при замисъла им. Специално обучени кадри се грижат за вашата сигурност и спокойствието Ви.
Много хора се доверяват на лица, които са тренирали силов спорт като ги наемат като лични охранители. Но имайте предвид, че тук има много голям риск именно този човек да бъде основателно внедрен от организирана престъпна група. Затова VIP Security съветва винаги да избирате лицензирана охранителна фирма, която да гарантира конфиденциалност, както знанията и уменията на съответния служите. Квалифицираните лични охранители са подложени на специализирано обучение както и на психо тест, които са част от задължителната им подготовка. Това са служители на ВИП Секюрити, които освен с данни, разполагат и с качества, които могат да предотвратят всяка една от потенциалните заплахи срещу Вас. Затова не бива да подхождате лекомислено и да наемате едър младеж, който име може би физически данни, но няма специалните умения на един добре обучен охранител.
Освен на лица VIP Security предлага и физическа охрана за обекти. Това е още едно ниво за сигурност, от което бизнеса смело се възползва, тъй като се гарантира спокойствието на хората които посещават обектите или работят в тях.