Как модерният спален комплект ще направи жилището по-комфортно?

мебели за спалня

Всеки има желание да бъде в крак с модата и интериора в дома му да отразява съвременните дизайнерски решения. Тъй като не променяте обстановката на спалнята много често ви препоръчваме, да се замислите за това, как да я направите по уютна и комфортна. Съвременното обзавеждане ще ви помогне много, защото е комплексно и се предлагат чудесни възможности. Мебели ВЕНУС са приготвили за вас практични спални комплекти с матрак. Готовите комбинации спестяват средства и време като финалният резултат е изцяло професионален, все едно сте работили с дизайнер.

Кои мебели присъстват в спалните комплекти с матрак?

Най-хубавото при този тип обзавеждане е разнообразието от модели. Направени са най-различни вариации, от които да избирате. Това ще ви позволи по-лесно да намерите мебели, които да отговарят на изискванията ви. При покупката на спален комплект с матрак трябва да помислите за размерите на стаята и затова, колко големи мебели ще се поберат. Търговците представят варианти, при които има по-малко легло и гардероб за минималистични стаи както и други с по-обемни и просторни вещи.

Както знаете днес има множество гардероби с плъзгащи врати, способни да компенсират известна част от свободното пространство. Най-популярните спални комплекти с матрак включват: легло, нощни шкафчета, гардероб и скрин. Артикулите са на модулен принцип и е възможно да подберете само тези, които са наистина нужни. От Венус ще ви представят характеристиките на следния вариант. Спален комплект Кармен с матрак – 160/200 см, Черно шагре / Мрамор:

  • спалня „Кармен“ е модерно предложение съставено от легло с матрак 160/200 см;
  • тапицирана табла и повдигащ, амортисьорен механизъм, предоставящ достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета;
  • гардероб с две плъзгащи врати, огледало и LED лунички;
  • комплектът се изработва от висококачествено ЛПДЧ 18 мм.

Луксозно обзавеждане в комплект с матрак, допълнено с елегантни декоративни елементи и гарантиращ комфорт.

Какви допълнителни удобства ще получим с тази покупка?

Съвременните мебели са допълнени с различни полезни механизми. Така те стават още по-практични и удобни. В стаята, където се съхраняват различни дрехи и вещи получавате още място под формата на голяма ракла в основата на леглото.

То притежава повдигащ амортисьор изключително предпочитана от хората екстра. Трябва да споменем и механизмите за безшумно отваряне и затваряне на чекмеджета и шкафове. Така ще ги използвате с голямо удоволствие, без да нарушавате спокойствието си. Много подходящо за тази част от дома е модерното LED осветление. С него ще създадете релаксираща обстановка, в която да се насладите пълноценно на почивката си. Всички тези допълнения не правят обзавеждането по-скъпо, дори онлайн е възможно да намерите най-добрата и ниска цена.