Какво е важно да знаем за съвременните секции?

мебели за дневна

Мебелите, които присъстват в дневната са може би най-важни от всички в жилището, тъй като се използват постоянно. Почти всички хора споделят, че прекарват значителна част от свободното си време когато са вкъщи точно в тази стая. Тук присъстват няколко големи и важни артикула, но може би секцията се откроява с най-голямо значение. Тя е мястото, в което подреждаме много лични вещи. Там се намира и телевизорът, както и различни красиви декорации. Тя е комплексна мебел и поради тази причина се предлага в най-различни варианти. Вече може да поръчате и през интернет платформи като https://www.venus.bg/секции/секции-за-хол-и-дневна. Цените са в широк ценови диапазон. Има семпли и изчистени, както и луксозни с много орнаменти.

Какъв модел да изберем?

Предложенията са наистина много. Това е и причината да отделите повече време на избора на тази важна за цялото семейство мебел. Секциите изглеждат доста по-различно от тези в миналото и вече не са така тромави и еднотипни.

Предлагат се по-големи конструкции, в които да се съхранява повече багаж. Те включват гардеробче, обемни шкафове, декоративни витрини и тв модул. Подходящи са за хора, които имат повече вещи или пък са с малки апартаменти и всеки сантиметър за подредба е добре дошъл.

Потребителите, които предпочитат по-скоро минимализма, могат да се насочат към модулните холни секции, които са съставени от отделни елементи и се монтират според личното ни предпочитание. Те са адаптивни и винаги ще направят обстановката модерна. От магазин Венус предлагат да разгледате следния модел. Ъглова секция Бохем – 290/170/200h, Дъб амбър/Бежов:

  • ъглова Секция „Бохем“ е функционално предложение за обзавеждане на хол или дневна;
  • състои се от място за телевизор, шкафове, чекмеджета, витрини;
  • гардероб с две крила, етажерка и рафтове;
  • изработва се от ПДЧ, с избор на цвят.

Ъгловите модели са едни от най-практичните, тъй като не заемат много пространство и дори правят иначе нефункционалния ъгъл много удобен.

Да купим ли мебел направена от ПДЧ?

Потребителите често се колебаят артикул от какъв материал да предпочетат, тъй като всички знаем колко здраво и надеждно е дървото. То обаче в последните години беше изместено от по-модерен материал наречен ПДЧ. Неговите характеристики също са много добри, а цената му е в пъти по-ниска от тази на дървесината. Плоскостите се обработват лесно, по- леки са и могат да бъдат направени в много разнообразни нюанси. Това дава възможност на всеки да избере цвят който му допада. Мебелите имат ламинирано покритие, което винаги ги прави да изглеждат нови и луксозни и позволяване на домакинята да ги почиства много лесно.