Удоволствието да си подарим добър сън със съвременните еднолицеви матраци

ednolitsev matrak

Днес търговската мрежа ще откриете разнообразни модели на добре познатите ни матраци. Те обаче се произвеждат по-нови и съвременни технологии, което ги прави до известна степен различни от техните предшественици. Еднолицевите модели предлагат не по-малко комфорт от двулицевите, въпреки че цената им е в пъти по-ниска. Венус еднолицеви матраци ще ви впечатлят с перфектните си характеристики и чудесното съотношение цена-качество. Помислете добре преди да инвестирате в такъв продукт и се запознайте подробно с това което предлага той.

Какво да очакваме от еднолицевия матрак

Много хора не се замислят каква е разликата между артикулите с едно лице и тези две. Тя основно може да бъде спомената в няколко точки. Еднолицевите матраци се използват само от едната страна, тъй като от другата имат монтирана подматрачна рамка. Двулицевите могат да се използват от всички страни, но пък задължително трябва да купите отделно рамката. Гаранцията на първия вид е малко по-малка, но при правилна експлоатация, бихте могли да я удължите и артикулът да ви върши перфектна работа. Съвременните модели са изработени изключително прецизно от разнообразни материали. В ядрото често се поставят различни видове пружини, пенополиуретан или мемори пяна. Това ги прави чудесни за опората на тялото ни по време на сън. Хората често не отдават значение кога е необходимо да подменят своя матрак с нов. А това е ключов момент за здравето. В случай, че се събуждате схванати, недоспали и в лошо настроение, добре да се замислите за нов еднолицев матрак.

Различните модели и техните предимства

Когато избирате една толкова важна вещ за вашето здраве, трябва да подходите отговорно и да прецените различните модели, и това какво ще получите от тях. Днес от Венус ви представят един от топ артикулите си. Еднолицев матрак Атина Делукс:

матрак
  • Характеризира се с добра анатомичност;
  • Изработен от ядро с пружинен пакет „Бонел“, гаранция за здравина и рамка от иглолистна дървесина с ламелна скара;
  • В съдържанието на еднолицевия модел влиза борд от плътна полиуретанова пяна, слой от нетъкан текстил и завършва с покритие от тъкана дамаска „Атина“ със съдържание на памук.

В продуктовия каталог може да разгледате и много други модели, които ще ви предложат необходимия комфорт по време на сън. Обърнете внимание и на твърдостта на модела, понеже тя е важен критерий за спокойния ви сън и отпочиналост. В напрегнатото ежедневие трябва да открием продуктът, който ще ни позволи да почиваме активно в най-пълна степен. Онлайн магазините са правилното място за да го открием.