Реклама на мека мебел и представяне на реалните ѝ качества – как да изберем най-доброто предложение?

диван

Попадаме на много реклами, които ни увещават да купим дадена конкретна мебел, защото тя е наистина удивителна и би ни предоставила именно онова, от което наистина се нуждаем. Но тъй като българина се нагледа на празни обещания се научи да прави селекция и да избира измежду рекламните предложения, на които да се доверява. Особено ако става въпрос за мека мебел, на която да разчита да му предложи истински комфорт и да е функционална. От mebelilenistyle.com ни дават няколко добри съвета за това на какво да обърнем внимание при покупка на дивани, холови гарнитури, фотьойли и други видове мека мебел. А ето ги и основните правила, по които да разберете дали една реклама представя реалните качества на един диван или просто цели да продава продукт, който ще изкара само няколко месеца в дома ви:мека мебел

  • Рекламата е насочена основно към ниската цена на продукта. Мебелите и то от типа „мека мебел“ няма как да бъдат безупречно качествени и да се предлагат на твърде ниска цена. Определено влаганите суровини и материали са обект на по-специално отношение и ако се търси издръжливост и устойчивост на натоварване то няма как с второкачествени продукти да се сглоби мебел, която да се твърди, че може без проблем да бъде ползвана десетина години. Така, че твърде ниските и нереално изгодни оферти са предпоставка да имаме едно наум за това дали изобщо си струва да инвестираме в такава стока.
  • Реклама на конкретна мека мебел например, диван с разтегателен механизъм или холна гарнитура. Тук акцента е насочен към точно определен модел, който е намален с почти 50 % и офертата се отнася единствено за него. Ето, че пак имате повод сигналната ви лампа да светне, защото вероятната причина производителя или търговеца да реши да намали само този модел е факта, че именно за него има достатъчно рекламации и качеството отново е под въпрос.
  • Оферта без гаранция. Според българското законодателство всеки търговец е длъжен да предостави гаранция за качеството на стоките, които продава. Така например за меката мебел вариантите са от 6 месеца до 2 години. Обикновено потребители, които са се напатили избират най-дългия гаранционен период, което от своя страна им гарантира години употреба и то без проблем. но модели, които изобщо нямат гаранция, а се рекламират е най-добре да бъдат подминати.

Съвета на експертите, които над 20 години продават обзавеждане mebelilenistyle е да не се подвеждате по рекламни трикове, а винаги да избирате утвърдени брандове, които имат опит и са утвърдени на нашия пазар. Така например ще забележите, че когато се касае за добри цени и високо качество на mebelilenistyle.com – мека мебел се предлагат цялостно обосновани оферти, които си струва човек да разгледа.