Защо всички предпочитат модулните кухни?

кухня

Една от най-сериозните инвестиции, която всеки прави у дома, е да обзаведе кухненската зона. Тук трябва да присъстват много и разнообразни шкафове, в които да организирате домакинските принадлежности и да подредите всички пособия, които са ви нужни за готвене. Все по-често потребителите избират да поръчат модулно обзавеждане, което е много по-практично и удобно от добре познатото в миналото. Модулните кухни дават много повече възможности да разположите шкафовете според формата и размерите на мястото, където ще бъдат използвани. За начало разгледайте офертите в сайта https://venus.bg/кухни и научете подробности за готовите комплекти.

Как да изберем модулно обзавеждане по интернет?

 Няма нужда да поръчвате шкафовете за кухня по индивидуален проект, след като може да ги намерите много по-изгодно в готов комплект. Специализираните мебелни магазини представят много интересни и оригинални готови комбинации. Те са на модулен принцип и така ще оформите цялото пространство според вашите очаквания за експлоатация. Съобразете се с това колко неща имате за съхранение, оставете свободно място за преминаване и направете работната зона максимално функционална.

Лесно ще откриете подходящ модел, ако знаете в каква форма искате да бъде извършен монтажът. В момента предложенията са за ъглова, двуредова, линейна и кухня с остров. След като се насочите към определен монтаж следва да изберете горни и долни шкафове, които ще ви бъдат наистина удобни и ще приберат всичките ви пособия.

Препоръчително е да поставите и електроуредите в затворени модули, за да изглежда цялата конструкция завършена и красива. От Venus.bg предлагат следната възможност. Обзавеждане с остров Сити 9085 – 320 см, остров 180 см. – Сатен/Сонома арвен:

мебели за кухня
  • модел с остров Сити 9085 е готова конфигурация за обзавеждане на кухня;
  • предложението е с цял термоплот и кухненски остров;
  • шкафовете са с механизми за плавно затваряне на вратите;
  •  лице- ЛПДЧ 16 мм;
  • корпус- ЛПДЧ 16 мм., с кант – 0,45 мм;
  • PVC цокъл с алуминиево покритие.

Модерно обзавеждане в съвременен дизайн, което ще направи жилището ви много по-красиво и практично.

В какви цветове да поръчаме шкафчетата?

Обзавеждането за тази част от дома трябва да бъде много добре подбрано цветово, тъй като е дългосрочна инвестиция. Нека шкафчетата да бъдат в любими за вас цветове, които подхождат на интериора и на стила на дома. Има потребители, които залагат на универсалните дървесни тонове, но други са по-смели и поръчват обзавеждане в жълто, червено, лилаво или друг ярък цвят. Предложенията в мебелния магазин са разнообразни, затова разгледайте всички много внимателно.