Модерни тенденции при детските легла

легло

Ако сте се захванали с приятната задача да мебелирате детска стая, трябва да започнете с покупката на легло – като най-важен модул от нея. Днес на пазара ще срещнете артикули с разнообразни цени, а за да купите оптималната, трябва внимателно да проучите. Мебели Венус ви съветват да определите бюджет, който да следвате с което по-лесно ще селектирате различните предложения. Това, че определено  легло е с много висока цена не означава, че е най-доброто за вашия случай. За да направите правилен избор трябва да определите свои лични критерии.

Защо детските легла Венус с място за съхранение са с най-достъпни цени

Градските апартаменти са компактни, но в същото време функционални и много харесвани. Единственото което се налага да направите в този случай е да помислите малко повече за обзавеждането и неговата практичност. В детската стая би трябвало да предвидите достатъчно пространство за игри. Функционалните легла Венус с място за съхранение решават проблема. Благодарение на повдигащите механизми или чекмеджетата вградени в основата вие разполагате с допълнително място в което може да подреждате дрехи и играчки на детето. Част от семействата дори не купуват гардероб, защото това което им предоставят леглата е напълно достатъчно. Цените са повече от достъпни предвид многофункционалността на тази мебел. Освен всичко останало е изработена толкова качествено – плавно отварящи се чекмеджета и качествени амортисьори, и със сигурност ще бъде използвана дълго време.

Детски модел Сити 2011 от Венус:

Детско легло
  • Снабдено с табла и повдигащ механизъм, чрез който се разкрива достъп до подматрачно пространство за съхранение на багаж;
  • Предлага се в семпъл цвят, чрез който ще подхожда на всяка детска стая Венус;
  • Изработено е от качествено ПДЧ;
  • Цената е повече от достъпна 98 лв.

Пазарът се съобразява с изискванията на клиентите и точно за това модерните артикули са снабдени с допълнителни практични функции. Не натоварват бюджета ви и ще предоставят на малчуганите спокойствие и качествен сън.