Да изберем модерна маса за трапезарията

маса

Ако искате трапезарията ви да изглежда страхотно и в същото време да бъде удобна и функционална, то значи със сигурност ще ви допаднат изключителните маси на магазин Венус. Тъй като става дума за специалното място в дома, където се събира семейството, всички мебели следва да бъдат подбрани грижливо. Масата със сигурност, ще ви помогне да определите стила, който искате да постигнете в трапезарията. Пазаруването на масата, може да ви отнеме ден или седмица в зависимост от времето, което ще отделите. Ценовият диапазон се определя от големината, стила и материалите.

Определете размера на стаята

Започнете с измерване на пространството, в което смятате да я поставите. Тъй като много апартаменти са с отворен дизайн, обособяване на зоната за хранене, може да стане с поставянето на килим. По-малките маси добре се съчетават с този стил, защото те не се налагат и не изпъкват. За да не се получават неточности изберете столовете, заедно с масата.Комплект трапезна маса

Изработката на тази мебел в комбинация между дърво и метал, е не само красива, но внася и атмосфера на комфорт. Погледнете предложенията на Венус в този актуален стил:

  • Трапезна маса Montana Slim HM8163 – 140/80/77 см. Плот от акациева дървесина и красива метална основа;
  • Разтегателна трапезна маса Loft. Дебелината на плота е 36мм.  Изработена от ПДЧ и метал с прахово покритие.

Дървеният плот гарантира удобство, овен това придава чар на помещението, правейки го още по- гостоприемно. Металната основа от своя страна, внася модерни щрихи, като дава усещане за стабилност и здравина. Тези модерни маси са изключително безопасни, и подходящи за семейства с малки деца. При тях няма опасност стабилната основа да поддаде или плота да се счупи. В същото време не е твърде тежка и може лесно да се премести. Почистването също е безпроблемно. Магазин Венус, ви предлага най-актуалните и модерни мебели, които ще ползвате дълго и с удоволствие.