Как да изберем нови мебели за кухнята

шкаф

Във всяко жилище е важно как ще бъде декорирано кухненското пространство, тъй като от него се очаква да създава уют на всеки от нас и в същото време да бъде практично за използване. Тук се приготвя храната, съхраняват се много неща, почиства се понякога хапваме или пием кафе. Най-подходящото обзавеждане за помещението е модерното, тъй като то предлага много повече възможности да изберем сами шкафовете и разпределението, което ще ни бъде удобно. В онлайн магазин venus.bg ви очакват различни модели модули, благодарение на които ще направите пространството удобно и комфортно за използване.

Как да съчетаем по правилен начин елементите

Препоръчително е да бъдете внимателни и отговорни когато търсите подобно обзавеждане. То се избира веднъж и трябва да ни служи поне няколко години Затова е важно всеки детайл да бъде предварително премислен. Удобството на модулното обзавеждане се състои в това, че сами избирате шкафовете горни и долни които ще използвате наистина и ще отговарят на вашите потребности. Размерът винаги зависи от свободното пространство и как ще изберете да го организирате. Много по-удобно е когато вземете шкафове за вграждане на електроуредите, защото по този начин цялата конструкция ще изглежда красива и напълно завършена визуално. В момента светлите цветове и особено бялото са много модерни и точно поради тази причина Venus.bg предлага да изберете следния модел:

горен шкаф алис
  • Горен кухненски модул Алис G15 с две врати, ниша и рафт – бяло гланц – 80 см – две врати, рафт и ниша;
  • Горен кухненски модул Алис G21 с врата и рафт – бяло гланц – 40 см – една врата и рафт;
  • Горна кухненска етажерка Алис G59 15 см. – бяло.

Модулите се предлагат в различни размери и функция, за да може да напаснете спрямо свободното пространство различните елементи. Имате шанс да оползотворите и ъгловото пространство, като монтирате съответните етажерки.

Защо белите мебели са толкова популярни

Все повече хора споделят, че избират бялото като основен тон в жилището. Дори кухненското пространство може да бъде в този нюанс, независимо че в това помещение има по-голяма опасност нещо да се изцапа или замърси. Модерните материали MDF и ПДЧ са достатъчно качествени и обработени по специален начин, който позволява лесно да поддържате блестящи и чисти всички шкафчета в помещението. Трябва само периодично да забърсвате с влажна кърпа и ще имате една красива и изискана кухня в която с удоволствие ще прекарвате част от времето си. Не робувайте на предразсъдъци, а изберете модерните кухненски модули с които по-лесно ще организирате практична и удобна работна среда.