Light Blue тестер – 100 % оригинал на ниска цена от ПарфюмБГ

за мъже

Все повече потребители избират да си купят тестер на любимия аромат отколкото да харчат повече пари за опаковка, която така или иначе в последствие ще изхвърлят. Независимо, че някои от картонените кутийки наистина са изключително красиви и ролята им е да привлекат потребителския интерес то определено не си заслужава при условие, че самите вие ще ползвате парфюма или тоалетната вода да инвестирате повече пари. Един от най-продаваните на пазара е Light Blue тестер и това никак не е случайно. Оказва се, че българските почитателки на нежния и свеж аромат са доста и всъщност няма тенденция единствено през лятото да има такъв голям интерес към този феноменален продукт на Dolce & Gabbana.тестер Light Blue

Характерно за тестерите е не само липсата на опаковка, а и това, че това е 100 % качествен аромат, който по нищо не отстъпва на оригинала Light Blue. Има една всеобща заблуда, която витае сред потребителите и тя е свързана именно с това, че като концентрация на активните съставки при тестерите тя е в повишени нива. Това на практика прави аромата много по-силен и дълготраен и затова клиентките на Light Blue избират тестер, а не парфюмна вода в опаковка. Това е реална заблуда и самия производител уверява своите ревностни почитателки, че оригинала и тестера на Light Blue както и всички останали аромати от каталога на Dolce & Gabbana са с еднаква концентрация. Или ако трябва да го съобщим на разбираем език то става въпрос за един и същ аромат, но единия е в оригинална опаковка, а другия не.

Другата съществена разлика между опакования и неопакования продукт е в цената, на която можете да го закупите. ПарфюмБГ е от онлайн търговците, които предлагат оригинални маркови аромати Dolce & Gabbana с и без картонена опаковка, като тестерите на  Light Blue са с над 30 % по-ниска цена, което е сред причините това а са най-търсените стоки.