Какъв трябва да бъде правилният матрак за добрия и комфортен сън

матрак

Днес производителите създават изключително много разновидности и модели на качествени матраци. Те се стараят да удовлетворят желанията на клиентите за един спокоен и комфортен сън. Има обаче някои основни моменти, които ще ни помогнат да се ориентираме в многобройните предложения. Качествен еднолицев матрак от Мебели Венус, ще ви помогне да се събуждате истински отпочинали и готови за предстоящия ден.

Как да си изберете еднолицев матрак от Венус

Ако си търсите качествен еднолицев матрак най-важно е той да бъде с правилния размер, за да пасне на вашето легло независимо дали е ново или го имате от преди. Има различни спални и единични легла. Дължината може да е 190 см, но може да е 200, ширината 82, 92, 120, 160, 164 или 180см. Ако не знаете точните размери измерете вътрешната част на леглото, където ще лежи в самия матрак. Еднолицевите модели имат едно лице, защото от другата страна е монтирана съответната рамка. Тази разновидност на Венус ви позволява по-лесно да монтирате повдигащ амортисьорен механизъм, който е така желан от всяко семейство. Качеството на материалите от които се произвеждат тези артикули е безспорно. Когато избирате не пропускайте да съобразите и твърдостта, която е от такова значение за добрата опора на тялото през нощта.

Еднолицев матрак

Еднолицев матрак Симо пружина – качествен модел от Венус:

  • Има ядро от пружинен пакет Бонел, изграден от закалени спираловидни стоманени чашки;
  • Калъфът е с полиестерна дамаска, олекотен филц и добавен слой силиконова вата, за допълнително удобство;
  • Моделът се отличава c висока устойчивост на натоварване, проветривост и ортопедичност.
  • Предлага средна твърдост.

За да откриете подходящия еднолицев модел, трябва внимателно да прочетете характеристиките представени от Венус в продуктовия каталог. Инвестирайте разумно в качествен артикул, който ще ви служи надеждно поне няколко години. Не пропускайте и възможността да се възползвате от актуалните намаления и ценови оферти.