Как да организирате перфектно кухненската зона

кухня

Кухнята е специално място от дома, което се използва активно от всички членове на семейството. Не само се храним там, но и активно използваме уредите и различните шкафове. За да бъдат всички действия които извършваме там, приятни и безпроблемни, трябва да си осигурим обзавеждане, което де най-вече функционално. Мебели Венус ще ви помогнат с готовите си кухненски модули. Те са изключително стилно изработени, създават комфортна атмосфера и предразполагат към по- лесно изпълнение на задълженията ни.

Какво представляват кухненските модули

Фасадата на мебелите е важна за общия облик и впечатлението което ще ни направят първоначално. Мебели Венус ви предлагат фасади изработени от съвременни материали като MDF ПДЧ, естествена дървесина, стъкло и други. Докато визуалното възприемане на кухненските мебели Венус, зависи от фасадата, качествените фитинги осигуряват удобство при използването им. Помислено е за всичко, което оформя работното пространство в зоната за готвене, така че да бъде максимално удобно. Разнообразните цветове и дизайни в които се предлагат модулите Венус биха улеснили всеки в откриването на подходящата мебелировка за него. Термоустойчивия плот е неизменна част от съвременната концепция. Задължително проверете дали той влиза в цената на покупката или е необходимо да се заплати отделно. Кухните могат да се проектират в различни форми. Най- опростени са едноредовата, L -образната и двуредовата. По- сложни  –  Г – образните, островни и U – образните кухни.

Кухненски комплект

Пример за функционална модулна аранжировка Венус. Кухненски комплект Сити 897 – с цял термоплот:

  • Обзавеждането включва: шкафове, чекмеджета и отделения за ел. уреди;
  • За удобство са добавени: цял термоплот и механизъм за плавно затваряне на вратите;
  • Лицето е направено от MDF 18мм., а корпусът от ПДЧ 16мм.

Кухненското обзавеждане Венус, трябва да съчетава в себе си освен красота и много практичност. От тези артикули очакваме дълга експлоатация, затова когато ги избирате и поръчвате следете те да бъдат с наистина добро качество и изпълнение.