Има ли лесен начин да изберем хубаво детско легло?

легло

Случва се родителите да изпитват притеснение, когато трябва да избират мебели за стаята на своите деца. Тази зона от дома е много специална, тъй като мъниците прекарват тук почти цялото си свободно време и трябва да се чувстват абсолютно комфортно и спокойно. Най-голямо внимание обаче се отделя на избора на легло, което е предпоставка за качествен сън и отпочинали деца пълни с енергия. Мебели ВЕНУС ви предлагат да разгледате всички актуални модели и да научите подробности за техните характеристики, размери и начин на изработка.

Как бързо да открием правилната мебел за детската стая?

Щом ви предстои подобна покупка нашия съвет е да инвестирате в детско легло, което е със съвременен дизайн и предлага множество удобства. Актуалните изделия се отличават със здравина и устойчивост, благодарение на качествените материали, които се използват при направата им. Това обикновено са MDF и естествената дървесина. Ще бъде още по-практично и удобно, ако избраното от вас легло разполага с пространство за съхранение на дрехи и други вещи.

Едни от най-добрите детски легла са тези с чекмеджета, ракли и други пространства, в които да поставите завивките, дрехите на детето или някакви играчки. Ще получите мебел, на която детенцето да спи да си почива, но в същото време тя ще ви помогне да организирате перфектно детската и тя да е винаги чиста и подредена. В каталога на Венус ще намерите един от най-харесваните модели в момента. Легло Димо – 114/200 см., Натурален:

детско легло
  • детско легло „Димо“ е подходящо за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицев е нужна подматрачна рамка;
  • има гръб към стената и две чекмеджета в основата – без дръжки с телескопични сачмени водачи;
  • за изработката на модела е използвана висококачествено масивно дърво – Чам;
  • с възможност за ляв/десен монтаж на ъгъла.

Добре изработено детско легло с красив и елегантен дизайн, който без проблем може да се съчетае с другите мебели в стаята.

Къде ще открием най-доброто обзавеждане за децата?

Препоръчваме ви да пазарувате мебели само от специализираните магазини, които се грижат да представят изделия от различни производители. Всички неща в каталозите са гарантирано качествени и издържали теста на времето.

Ако изберете да пазарувате по интернет ще имате повече спокойствие да огледате моделите, да научите подробности за тях. Ще прецените дали са подходящи за интериора на детската. Измерете свободното пространство в стаята и сравнете показателите с тези на избраната мебел. Инвестирайте в модерно обзавеждане, което ще се хареса визуално и на малчугана, тъй като това е важно за неговото ежедневие.