Грешките, които не бива да допускате при подбор на холна масичка

Комплект 3 бр. холни маси

Би било наистина чудесно човек да разполага с наръчници за всичко – как да избере мебели за хола си, как да го декорира, а защо не и съвет за това коя би била идеалната холна маса за неговия дом. Улесненията, които ни предлагат търговците и възможността да си купим всичко онлайн както е алтернатива, от която максимален брой клиенти се възползват. Но все пак, ако се налага да си купите нова холна маса поради това, че старата вече е достатъчно захабена как бихте постъпили? Ще потърсите ли насоки, съвети, ефективни решения? Препоръчително е да вземете предвид чуждия опит, защото така няма да допуснете грешки, които често се срещат. Именно затова днес ще ви предложим три съществени стъпки, с които определено имате възможността да намерите балансиран и адаптивен към холния ви кът модел.

Три важни точки при подбор на холната маса

  • Височината

Една от най-допусканите грешки с подбора на холната маса е неправилното определяне на нейната височина. Вероятно ви е направило впечатление, че има такива, които са някакво подобие на трапезна маса обаче с по-малки размери. Такива маси за холен кът са недопустими и ако наистина искате да намерите оптимален модел изберете такава, която е поне 10 сантиметра под нивото на седалката на дивана. Търсим декоративна маса, а не такава за хранене;''холни маси"

  • Размера

Грешно определен размер също внася непоносимост в интериора. Доста примитивно изглежда една голяма маса в малък хол и обратното. Съразмерно е правилната терминология тук, която трябва да следвате, така че бъдете особено внимателни с тази точка;

  • Материали

Класически интериор с маса с метални крака… абсолютен кич. Избирайте материалите, от които е направена новата ви маса така, че тя наистина да бъде продължението им, а не да се превръща в розовата панделка, чието място не е тук.

Със сигурност ще ви бъде интересно да разгледате каталога с иновативни и модерни холни маси от Мебели Венус. Погрижете за своя хол ката изберете новата си маса, следвайки трите фокусни точки, които ще намалят допускането на грешки.