Защо да изберем ново обзавеждане за детската в готов комплект

детски спален комплект

Всяко дете заслужава да има своя стая в която да прекарва свободното си време и да си почива. Обзавеждането на това помещение не е лесна задача, но със сигурност ще се справите много по-бързо, ако се доверите на готовите комплекти предлагани онлайн от магазин https://www.venus.bg/детска-стая/детски-стаи-комплекти/комплект-за-детска-стая-ivanoi-diommi-40-065-90-190-см. Новите артикули са много по-интересни като дизайн, комбинациите са красиви и функционални. Не е пропуснат нито един важен елемент от детското ежедневие. От вас се иска да намерите модел, който ще се хареса на малчугана като цвят и стил и ще го радва дълго време.

Какво трябва да включва практичният комплект

За да се чувства детето удобно в стаята си трябва да има всички необходими мебели, които ще са му от полза в ежедневието. Не се налага да ги търсите една по една, защото готовите комплекти са предвидили всичко. Започваме с комфортно и удобно легло което много често има чекмеджета в основата си за подредба на дрехи. В някои от моделите присъства и нощно шкафче, което винаги е от полза. Гардеробът трябва да бъде достатъчно голям и с добро вътрешно разпределение, за да побере всички дрехи и други лични вещи. Ако имате ученик е нормално да поставите в стаята бюро с шкафове и етажерки. Разнообразните модели са съставени да отговарят на различни възрастови групи. Venus.bg представя един нов модел. Комплект за детска „IVANOI“ DIOMMI (40-065) – 90/190 см:

детско обзавеждане диоми
  • Легло с висока табла;
  • Подматрачни дъски- за поставяне на двулицев матрак;
  • Нощно шкафче с две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и подвижен плот за клавиатура;
  • Надстройка за бюро с две вратички и рафтчета;
  • Колонен шкаф с две чекмеджета и рафтове;
  • Колонен шкаф с две врати и рафтове;
  • Двукрилен гардероб с лост за закачалки и две чекмеджета;
  • Скрин с шест чекмеджета.

Качествената изработка и интересният дизайн на комплекта ще предложат на детето най-доброто. Имате шанс да избирате между различни цветови комбинации с което да удовлетворите предпочитанията на малчугана.

Да купите ли мебели изработени от ПДЧ

Най-важното което трябва да търсите в мебелите за детска стая е това те да бъдат безопасни и достатъчно стабилни. Малките деца още не могат да се пазят добре и затова сме длъжни да ги оборудваме с подходящите артикули. Днес все повече се използва ПДЧ-то като материал за изработка на мебели, защото е един надежден и здрав материал на достъпна цена. Като характеристики се доближава до дървесината, но е по-лек и подходящ именно за детско обзавеждане. Разгледайте моделите, които предлага интернет магазина и поръчайте именно от ПДЧ.