Самочувствие и здраве в едно измерение с естетичен център Мирабел Бургас

Радиочестотен лифтинг

Иновациите в естетичната медицина днес ни предлагат революционни нехирургически методи, с които можем да се погрижим за сияйния и млад вид на кожата на лицето. Определено привлечени от това са дамите, за които перфектната външност е приоритет и главна мисия. Да спреш поривите на времето и да намалиш до минимум бръчките и отпускането наистина е причина днес да ви запознаем с най-новата процедура, която предлага за своите клиенти клиника по естетична дерматология Мирабел Бургас. Центъра за професионално разкрасяване е добре познат на дамите и господата от региона, и се радва на популярност не само поради трайните ефекти от прилаганите терапии, а фактор са доказаните лекари – дерматолози, които прилагат своята квалификация за да се погрижат за доброто ви самочувствие и здраве.

Какво представлява радиочестотния лифтинг

Сред най-новите разкрасителни процедури и ефективни методи, които се предлагат от Мирабел Бургас са радиочестотен лифтинг. Доста противоречиви асоциации буди терминологията, тъй като само при мисълта, че се използват радио честоти това провокира мисълта за нещо вредно  и не толкова здравословно. Всъщност технологията на този разкрасяващ способ е в това да не се прилага хирургическа намеса за да бъде подобрена структурата и еластичността на кожата. Радиочестотата е методика, която използва висока температура, която навлиза в дълбоките слоеве на дермата и така провокира генерирането по естествен път на колаген. Реално това прави метода революционен е напълно безопасен, тъй като със съвременната апаратура за радиочестотен лифтинг Бургас можете да се насладите на стегната, опъната и здрава кожа.

Приоритетите на този революционен метод за подмладяване се състоят в това, че освен за кожата на лицето може да бъде приложен и върху цялото тяло. Ефективността е гарантирана, а стареенето е стопирано. Подмладяването на кожата е видимо още след първата процедура, което реално прави радиочестотния лифтинг толкова популярен.

Мирабел Бургас представят на своите клиенти възможността да:

  • Оформят контурите на лицето;
  • Да се справят с дълбоките и фините бръчки;
  • Подмладяването ще бъде факт още след първата процедура;
  • Терапията е подходяща за премахване на целулит както и други места, по които има натрупани депа от мазнини;
  • Стягане, подобряване на състоянието кожата, независимо от третираната зона.

Определено това звучи стимулиращо и въздействащо върху желанието ни изглеждаме по-млади и освежени. С технологията радиочестотен лифтинг от Мирабел Бургас можете да разчитате на професионално подмладяване, под контрола на опитни лекари – дерматолози.

Защо да изберете Мирабел

Клиниката по естетична дерматология се превърна в един от най-успешните центрове за разкрасяване в Бургас. Приоритет за професионалистите е нехирургическата намеса, която може да има неблагоприятни последици за здравето на пациентите. В естетичен център Бургас не само ще се погрижат за вашето самочувствие и здраве, а ще бъдете обслужени на най-високо ниво. Днес медицината и разкрасителните процедури се сляха за да ни предоставят най-добрите решения за нашето здраве, красота и увереност.

Мирабел град Бургас се фокусира именно върху:естетични процедури

  • Безопасни и сигурни решения, които са универсални и могат да решат кардинално проблемите със стареенето на кожата;
  • Надеждни и здравословни методи, които са с оптимално дълготраен ефект;
  • Иновативни технологии, чиято роля е да регенерират клетките на кожата, а не да променят тяхната структура.

По-млади, уверени и с добро самочувствие – мисията може да бъде изпълнена с услугите, които ще получите от Мирабел Бургас. Естетичния център е единствения в региона, който разполага с високотехнологична апаратура за лазерна епилация, радиочестотен лифтинг, кожна биопсия, лазерна дерматохирургия, криотерапия и други.

Независимо дали имате кожни проблеми, неспешно се борите с акне, себорея, дерматит. Искате да освежите и подмладите кожата или пък трудно се справяте в  домашни условия с досадното окосмяване то тук в естетичен център Мирабел ще получите квалифицирана консултация и медицински преглед както ефективно решение на проблемите ви. Професионализма е гарантиран!